LA SENIA 3 GANDESA 1

FICHA PARTIDO AQUI

Alineació: Kevin, Cristian, Èric, Martí, Dídac, Dani , Jordi S, Jordan, Jordi G, Ramon i Joan. Banqueta: Morales, Pablo i Alexis.
Gols: Joan 2 i Jordi.
La primera part ha acabat 0-0 amb un joc poc vistos per part dels dos equips però amb alguna ocasió clara per part dels dos equips que no ha estat transformada. Al principi de la segona part els locals s’han avançat gràcies a un penal transformat per Joan. Més tard els gandesans han empatat el partit degut a una errada defensiva. L’empat, però, ha durat poc  ja que una bona centrada d’Alexis ha fet que Jordi remates de cal a plaer. El Gandesa ha pogut empatar en una clara ocasió però finalment La Sénia ha sentenciat fent el 3-1, gol de Joan en rematar un altra centrada d’Alexis.