LA SENIA 2 OLIMPIC 3

FICHA PARTIDO AQUI

Alineació: Kevin, Morales, Jordi S, Martí Vinyals, Dídac, Dani, Jordi G, Alexis, Ramon, Martí Vilar i Joan. Banqueta: Pablo i Cristian.
Gols: Martí Vilar 2.
El partit començava bé per als locals que als primers minuts s’avançaven amb gol de Vilar després d’una bona jugada de Joan. Al minut 20, però, el partit es complicava amb la roja directa a Dídac però s’ha aguantat el resultat a la primera part. A principis de la segona part els visitants han empatat i es posava costa amunt el partit per a la Sénia pel desgast per jugar amb un menys però pocs minuts després Vilar ha fet el 2-1 de vaselina. S’han tingut ocasions per a sentenciar el partit però no s’han aprofitat i als últims cinc minuts dos gols de l’Olímpic han capgirat el marcador.