Buscar este blog

martes, 27 de abril de 2010

LA SENIA 6 SANTA BARBARA 10








Jugadors:David Verge, David Martin, Marc Aspa, Marc Cortés
Héctor, Albert, Eloy, Joan, Ivan, Alan i Dan.

Entrenador: Enric Zaragoza


Derrota al camp de la Sénia en un partit que teniem ajornat per la pluja.Els xiquets van sortir poc concentrats en el joc i l’equip visitant, que jugava molt bé, es va aprofitar de la situació. Tot i així el segon quart van remuntar i van guanyar 5-0 però va ser un cop de sort perquè la resta del partit va seguir amb la dinàmica del començament i ja no vam aconseguir guanyar cap quart més.No patiu ja guanyareu la propera vegada.

lunes, 26 de abril de 2010

P. ALCOSSEBRE 2 ROSSELL 1

DIEGO; PALLARES,J.FERRERES, FELIPE, JUANJO; ORIOL, RAUL, JOFRE, SAM, RAMON; OSCAR GRAU.

També han jugat:

ALIN, LLORENÇ, TORRES i ALEIX.

GOLS:
1-0
2-0
2-1 FELIPE


El Rossell no ha pogut guanyar el seu partit contra les Platges d’Alcossebre.

La primera part ha acabat 0-0 però les ocasions més clares han segut per al Rossell, ja que ha fet dos pals.

L’equip local ha marcat el primer gol a la segona part i quan el Rossell estava atacant més, quan quedaven uns vint minuts de joc li han fet el segon.
Els homes de Campos encara han marcat un gol, gracies a un penalty comès sobre Alin.
Pocs minuts desprès l’arbit ha pitat el final.

El resultat just haguera segut un empat.

La pròxima setmana al camp de la Planeta de Rossell es disputarà el partit Rossell-Benicarló.

domingo, 25 de abril de 2010

LA SENIA 2 AMPOLLA 7

JUGADORS: MIHAI, JUAN, ROGER, MIQUEL, JOEL, GABI, ENRIC, AITOR, ÀLEX, CAPI I PAU; TAMBÉ: ORIOL, ADRIÀ, J.DIEGO, MARC, QUIM I JAUME.
GOLS: Quim (2)
DESTACATS: Quim
Continua la preocupant mala imatge que està oferint l'aleví en les últimes jornades. La primera part ha estat dominada per l'equip visitant i a falta de pocs minuts ha trobat la recompensa amb el 1-0. Tot i això, a l'últim minut ha arribat el gol de Quim, establint un 1-1 al descans. Sense dubte el millor d'aquesta primera part era el resultat. A la segona part l'equip ha sortit amb més empenta i ha gaudit de diverses ocasions que ha salvat el porter visitant. Quan millor pintava el partit, han arribat dos gols seguits de l'Ampolla en dos jugades molt desgraciades. A partir d'aquest moment, l'equip ha baixat moltíssim i han començat a arribar els gols en contra. Entre mig de tots aquests gols ha arribat un altre gol de Quim.

ALCANAR 3 LA SENIA 0

Alineació: Eduard, Èric, Oriol, Sergi Bort, Xavi Pomada, Marc, Franc, Rober, Pablo, Joan, Xavi Garcia.
Banqueta: Àlex, Jesús, Pau i Didac.
Partit resolt a favor de l'equip local per la seva millor definició de cara a porta. La Sénia no ha encertar en les ocasions que ha tingut i els canareus sí. Abans del primer gol local (minut 15 de la primera part), el domini era dels seniencs, i pareixia que si algú havia de marcar serien ells. Arran d'aquest gol els locals han dominat, però l'ultim quart de la primera part els visitants han reaccionat un poc i han pogut marcar en una pilota al pal de Pablo que hagués canviat el partit. A la segona part, un gol en pròpia porta , una altra clara ocasió de gol fallada dels seniencs i una posterior expulsió de Franc han acabat en les possibilitats de treure un bon resultat.

LA SENIA 0 RAPITENCA 4

VILASECA 1 LA SENIA 2

LA SENIA :XAVI, FELIX , MANU, JORDI, ALBERT, JORDAN , ARKAITZ , ALFONSO, PACHA, POL,VILARROYA
SALIERON : RAFA , CARLOS

GOL . POL .
El Vilaseca llevaba catorce partidos sin ganar , se jugaba la salvacion y gano al equipo senienc, un equipo de La Senia que llevo la batuta de la primera parte y se adelanto al marcador . En la segunda el equipo local fue a por el partido y el equipo senienc bajo el nivel de juego ademas de jugar con un jugador menos por la expulsion de Jordan. Con este partido el equipo senienc pierde su tercer partido en la segunda vuelta y matematicamente desde esta jornada tiene asegurada la categoria.

LA SENIA A 12 LA SENIA B 4

Alineació: Porteria: Jordi Dauden i Aleix Tortajada Joc: Jordi Querol, Jose Hernandez, Pol Sabaté, Gerard Fàbegra, Marc Cabanes, Lluís Capitan, Daniel Martínez, Albert Abella Renato Ille i Samuel Gallardo.

Partit complicat, però ben jugat; els jugadors han demostrat fins última hora que s’ha de lluitar fins al final sense perdre els ànims.

Jose ens ha delectat amb un “Hat Tric” demostrant una vegada més la seva bona manera de jugar.



1r.Quart: 1-0

2n.Quart: 3-2 Gols de Jose

3r.Quart: 2-0

4t.Quart: 2-1 Gol de Jose

viernes, 23 de abril de 2010

LA SENIA 8 ALCANAR 4

Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: QUERALT, ALBERT, CARLOS, JOSEP ANTONI, JONATHAN, FREDERIC, LLEIXÀ, JORDI, KEVIN, JOSE JUAN i JORGE. TAMBÉ: QUIQUE, IU, DÍDAC, MANEL, MAYO, PAU R. i LLAVERIA.
GOLS: Carlos (2), Mayo (3), Lleixà (2) i Jorge.

Gran victòria i gran imatge la mostrada per l’infantil senienc en l’enfrontament contra l’Alcanar, que va tenir lloc aquest dijous al municipal de La Sénia , avançant-se així el partit que s’havia de disputar dissabte 24.
El conjunt local va ser superior en tot moment, jugant un gran futbol i mantenint la possessió de la pilota durant la major part del temps.
L’equip visitant tan sols va xutar cinc vegades a porteria, amb la mala sort pels seniencs de rebre quatre gols. No obstant, el marcador no va perillar, més que durant els primers minuts de la represa, en què el joc del nostre infantil va estar una mica travat.
Es va notar la presència d’alguns dels jugadors que estan ajudant a salvar la categoria de l’equip cadet, i així ho demostra el marcador final de 8 a
4

lunes, 19 de abril de 2010

ROSELL 2 ELS IBARSOS 2

DIEGO; PALLARES,J.FERRERES,TORRES,JUANJO; JOTA, RAUL, JOFRE, SAM, ALIN; OSCAR GRAU.

També han jugat:

RAMON, ORIOL i VICTOR.

GOLS:
0-1 Els Ibarsos
1-1 Oscar Grau
1-2 Els Ibarsos
2-2 Jota

El Rossell només ha aconseguit treure un punt contra un equip de la part baixa.

La primera part ha acabat 0-1, la primera ocasió clara que han tingut els Ibarsos han fet gol, mentre que el Rossell durant la primera part han fet dos pals i han tingut tres o quatre ocasions clares de gol.
La segona part va començat amb un Rossell molt posat al partit i als cinc minuts ja havia empatat el partit per mitjà d’Oscar Grau.
Minuts més tard, els Ibarsos a la segona ocasió clara que han tingut de gol han fer el segon.
El rossell ha continuat atacant però el gol no arribava, finalment cap al minut 25 de la segona meitat ha arribat per fi el gol de l’empat. Amb aquest resultat el rossell ha continuat atacant però el resultat no s’ha mogut.

El resultat pel que s’ha vist damunt del terreny de joc ha sigut molt injust ja que les ocasions més clares i la possessió del baló ha sigut per al Rossell.

JESUS Y MARIA 6 LA SENIA 1

JUGADORS: JAIRO, ORIOL, JUAN, JOEL, MIRÓ, PAU, GABI, AITOR, QUIM, CAPI, JOEL AP.
TAMBÉ: MIHAI I ADRIÀ.
GOLS: Quim
DESTACATS: Ningú
El pitjor partit de la temporada i en molta diferència. L'equip s'ha mostrat apàtic durant tot el partit i ha sortir golejat contra un rival que a la primera volta es va guanyar per 5-0. A més a més, l'equip ha presentat moltes baixes, amb només un porter i un jugador de suplents. S'ha arribat al descans amb un 2-0 i gràcies, ja que l'equip local ha gaudit de moltes ocasions i el visitant ni una. S'esperava una reacció al sortir dels vestidors, però als cinc minuts ja perdia 4-0. Només a partir d'aquest moment, l'equip ha fet algun perill i ha arribat el gol de Quim. Tot i això, l'equip local ha fet dos gols més, tancant un marcador tan escandalós com just.

domingo, 18 de abril de 2010

AMPOSTA 6 LA SENIA 2

CON LOS RESULTADOS HABIDOS, AÚN HAY ESPERANZA
ALINEACIÓN

C. F. LA SÉNIA : Kevin, Jonathan, Josep Antoni, Dídac Abella, Sora, Martí Vinyals, Alex Marquez, Julen, Ramón, Alexis, Lleixà.
Sustituciones: Cristian, Morales, Cristian Guzmán, Julià, Koke, Mario
Goles: 1-0 (8'); 2-0 (12'); 3-0 (20'); 3-1 Lleixà (32'); 4-1 (39'); 4-2 Julià (43'); 5-2 (43'); 6-2 (55')


CRÓNICA
Este partido se esperaba perder, pero nunca hay que dejar de dar la cara ante un encuentro de fútbol. El equipo ampostí nos marcó seis goles en seis contraataques y porque no pudo hacer nada más, hubieron jugadores que no le dieron la espalda al partido como casi siempre pero hubieron otros que se paseaban por el campo y se desquiciaban con replicas al árbitro sin razones ni formas, este tipo de juego es el que han hecho que este equipo no tenga alma. Las decisiones técnicas ahora ya sirven de poco y premia el físico y la fuerza pero con un poco de cabeza.
En la primera mitad la rapidez de los delanteros locales empezaron a adelantar el marcador a su favor pero nuestro equipo seguía con ganas de salvación y poco a poco iba a más, aunque suene raro con lo visto en el marcador final. Con un poco más seguramente el marcador hubiera sido más corto e incluso hubiera saltado la sorpresa.
Nos quedan tres partidos, el de la semana que viene solo cuenta para el líder, que se juega el ascenso, pero los dos siguientes son a vida o muerta ante los dos rivales directos y son el momento de ganarlos. Si se pierde ante el Remolins Bitem estaremos en segunda por eso se hace llamamiento al equipo para esta victoria vital.
Hay que apoyar a este equipo estos últimos partidos a vida o muerte.

AMPOSTA 4 LA SENIA 1

Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: QUERALT, LLAVERIA, IU, MANEL, JORDI, FREDERIC, CARLOS, MAYO, ERIC, DÍDAC i PAU R.
TAMBÉ: QUIQUE, PAU T., JORGE i KEVIN.
GOL: QUIQUE (4-1, min.49)
Mala imatge de l’infantil senienc al camp de l’Amposta. La falta d’actitud ha condemnat l’equip a la derrota, més que merescuda, i tan sols un intent de millora a la fase final de l’enfrontament hauria pogut arreglar una mica les coses.
Al minut 3 els groguets ja perdien, i s’ha arribat al descans amb 3-0 en contra. Al minut sis de la represa ha arribat el 4-0, i n’haguessin pogut caure més si no hagués estat per la bona actuació del porter Josep Queralt

LA SENIA 1 LA CAVA 2

JUEGAN , RAIMON , FELIX , MANU, MARCE, LITMI, VILARROYA, ALFONSO, TOLOSA, PACHA, JORDAN , POL.
GOL : VILARROYA
SALIERON : ANDER , CARLOS

ATRACO A MANO ARMADA
La Cava se jugaba mucho solo le servia la victoria para conseguir el ascenso , era un rival difícil y así fue. Se presentaba fácil el partido al adelantarse el equipo senienc por mediación de Vilarroya pero antes de terminar la primera parte el equipo visitante empato el partido por mediación de Nico, una primera fase donde dominaron los dos equipos .Se presentaba una segunda parte muy movida , el equipo visitante se quebaba con diez jugadores . En la segunda el equipo senienc tuvo dos oportunidades que no fructificaron cara a el gol, el partido se fue calentado , llegaron la expulsiones y cada equipo se quedo con nueve jugadores. Se llego al minuto 94 el arbitro se saco un penalti de la manga y por mediación de Toni el equipo visitante gano un partido que no mereció nunca ganar pero el arbitro decanto el resultado final. El resultado justo hubiera sido un empate . A destacar el gran partido y su gran trabajo de Jordi Tolosa, Pol y Marce.

NO SE ANDA MUY FINO EN CASA


No anda muy fino en nuestro campo el equipo senienc en las ultimas jornadas en nuestro campo , tres partidos consecutivos que no se ha ganado un partido, empato el Ampolla y el Torredembarra y La Cava ganaron , aunque al final la federación dio los tres puntos al equipo senienc contra el Torredembarra.

VILARROYA , UN JUGADOR MUY IMPORTANTE
Este año este jugador esta campaña solo ha jugado ocho partidos en el once inicial y doce en las segundas partes pero en las tres anteriores temporadas ha sido un jugador indiscutible donde ha jugado 64 partidos en total y con un record goleador once tantos cuando no ha jugado de delantero. Después de su etapa en la etapa del fútbol base senienc se incorporo a los equipos de Ulldecona , Bot, Godall y Santa Barbara. Aunque este año no cuenta para estar en el once básico por haber mucha competitividad en el primer equipo ha sido un jugador importante por su pundonor en las cuatro temporadas que lleva en el primer equipo.

sábado, 17 de abril de 2010

LA SENIA 0 RAPITENCA 2

Alineació: Eduard, Quim, Oriol, David, Xavi P, Joan Abella, Pablo, Rafa, Jordan, Ander, Joan Marc
Banqueta: Chis, Marc, Èric, Sergi Bort, Sergi Bel, Joan Z, Pau
Partit jugat amb moltes ganes per part dels seniencs contra el líder de la categoria, la Rapitenca. La primera part ha estat igualada, a La Sénia no se li ha xiulat un clar penal i ha posat en perill la porteria dels rapitencs en varies ocasions, la Rapitenca ha tingut alguna ocasió per a marcar però no ha posat en gaires dificultats als seniencs. En la segona part la Rapitenca ha marcat en els primers minuts mitjançant un xut de fora de l'àrea en que al porter senienc se li ha escapat la pilota de les mans, ha botat a un camp en mal estat i això ha facilitat el gol. A partir d'aquí, La Sénia ha continuat jugant amb moles ganes i ha disposat d'ocasions per marcar però en una contra la Rapitenca ha aprofitat per fer el definitiu 0-2. Ja en els minuts finals amb els seniencs abocats a l'atac l'àrbitre ha anul·lat dos gols discutibles a La Sénia.

LA SENIA 9 MASDENVERGE 7







Alineació: Porteria: Jordi Dauden i Aleix Tortajada Joc: Jose Hernandez, Pol Sabaté, Gerard Fàbegra, Marc Cabanes, Sergi Aparicio, Lluís Capitan, Daniel Martínez, Albert Abella Renato Ille i Samuel Gallardo.


Partit molt ben jugat, ja en el primer minut ens hem avançat al contrari.

Han estat tots els quarts molt intensos i amb ganes de guanyar, ara que gairebé s’acaba la lliga estan més lluitadors que mai i això es nota en la manera de jugar i en l’ambient que els envolta.


GOLS:

1r.Quart: 1-1 Renato

2n.Quart: 1-0 Renato

3r.Quart: 2-1 Albert, lluis

4r.Quart: 0-1

martes, 13 de abril de 2010

AMPOSTA 7 LA SENIA 9








Jugadors:David Verge, David Martin, Marc Aspa, Marc Cortés
Héctor, Albert, Eloy, Joan, Ivan, Alan i Dan.

Entrenador: Enric Zaragoza

Primer quart: 1-3
Segon quart:1-1
Tercer quart:0-2
A la porteria: Eloy
Quart quart: 4-1
A la porteria: Marc Aspa

Partit prou igualat entre els xiquets d’Amposta i de la Sénia, però
hem guanyat amb facilitat. Només hem perdut l’últim quart i
perquè ,com que ja teniem el partit guanyat, hem fet experiments
amb l’alineació que sempre va bé perquè els xiquets s’acostumin
a jugar de tot i no s’acomoden en una sola posició.

Hem jugat contra l’equip que anava immediatament davant de
nosaltres a la lliga, per tant, hem guanyat una posició
.

lunes, 12 de abril de 2010

OLIMPIC 4 LA SENIA 4

GOLES :Joan Marc, Ander, Joan Abella y Eric

VILAFRANCA 0 ROSELL 3


DIEGO; PALLARES, ALEIX, J.FERRERES, JUANJO; JOTA, RAUL, JOFRE, SAM, RAMON; OSCAR GRAU.
També han jugat:
ALIN, ORIOL, LLORENÇ i TORRES.
GOLS:
0-1 Minut 70, ALIN
0-2 Minut 84, JOTA
0-3 Minut 88, OSCAR GRAU

Bon partit del C.E. Rossell que s’ha emportat els 3 punts del camp “El Serrito” de Villafranca.
Encara que els tres gols han arribat a la segona meitat, durant la primera part els visitants hagueren pogut marcar ja que han fet dos pals i el porter del Villafranca ha salvat tres gols clars.
El primer gol ha arrivat gàcies a Alin quan feia pocs minuts que estaba d’amunt del terreny de joc. Ha segut un molt bon gol imparable per al porter.
Amb aquest gol el Rossell s’ha trobat més comode al terreny de joc i ha continuat atacant, d’aquesta manera al minut 84 de partit ha arribat el 0-2 obta de jota despres de l’errada de Sam al llançament d’un penlaty comès sobre Oscar Grau.
Finalment a pocs minuts d’acabar el partit Oscar Grau a fet el seu gol desprès d’un bon xut creuat.
Amb aquest resultat i les victories del PENISCOLA i SANT MATEU, el ROSSELL continua tercer.

HACEMOS CLUB?

HACEMOS CLUB?
El ayuntamiento cada año aproximadamente 15. 000 euros para el fútbol , los padres pagan dinero para que sus hijos jueguen al fútbol y cada año problemas para que hay una directiva que lleve el rumbo del fútbol senienc . Terminamos los tiempos de hombres apasionados y vocaciones por el fútbol local como Juanito El Conolo que si no había presidente el se ponía, de Guillermo Pamplona que siempre que había que empezar un nuevo proyecto el se apuntaba al carro con su dinero y sus quebraderos de cabeza. Hace cuatro temporadas cogio las riendas una gestora que empezaron muy fuertes pero en los últimos tiempos se quedaron cuatro valientes que tiraron del carro hasta que pudieron y este año ya saben una nueva directiva con un presidente que parecia se iba a comer el mundo hasta que lo miembros de la directiva le dijeron en pleno “ o usted o nosotros “ y don Eduard presento su dimisión. Les contare por primera vez que hace dos años fui el primero que Eduard sabia que podría ser el presidente , me reuní con con el y otra persona que dejo en el anonimato durante dos horas , mostró inquietud pero no supo hacer lo mas fácil , lo que funcionaba no tocarlo mejorarlo, porque Paco León le puso como condiciones un apoyo de una persona en su equipo, no renovó a uno de los artistas del éxito del fútbol base de los últimos años y así ha ido esta temporada en el futbol base.Eduard se equivoco en no hacer una junta grande , en saber pasar el hombro y conquistar a los miembros de la ultima gestora y hacer un club modelico y el final ya saben los miembros de la directiva iban por un bando y Eduard por el suyo. Hace unos meses dije que el cadete corría peligro y que se podía perder la categoría , tomaron cartas al asunto pero demasiado tarde y por ello la directiva escribió una carta en Lo Senienc de cañon y balas.Yo no tengo ni pistolas ni ametralladoras solo abrazos, ilusiones y servir al club , pagándome la web de mi bolsillo porque el club dicen que no tienen un duro, dedicándome mas de 20 horas a la semana y así van ocho años para hacer el blog y la web , haciendo la historia del club en un libro y escribiendo del fútbol en lo senienc hace ya treinta años y con el lema siempre del Visca el C.F La Senia. Yo hace dos meses hubiera podido escribir lo que pasaba en el club pero no lo hice por no hacer daño al club y a las personas que lo representaban y al final estallo la crisis en el seno de la directiva, a Eduard tres meses antes y a varios directivos por teléfono les dije que se estaban equivocando y por desgracia acerté. Pero cambiemos de tercio y vayamos al grano que es lo que importa, hace falta una junta de gente que quiera mojarse, honrada, trabajadora, entusiasta, y el ego , los personalismos los tiren a la basura y por desgracia en muchas directivas pasadas y no dijo que pueda ocurrir en la actual tendrían que mirar algunos de los miembros si les importa mas el club ,su ego , personalismo o figurar en el cuadro y así no se hace nunca club .Envidia sana tengo de la banda de musica cambian de presidente y siempre son los mismos y como va , las rencillas , los egos se los traga la entidad a la que aman con pasión. En el futbol nos pierde los resultados , los acontecimientos y miles de cosas mas . Ha llegado el momento de las personas que amen La Senia, el fútbol y el club aunen esfuerzos y dejemos de ser el club con menos socios de la provincia en 1 Regional y muchos clubs de Tercera Regional y segunda nos superan hasta el Rosell nos acerca. Hay que formar una gran junta , los actuales directivos , los de la gestora anterior o miembros de otras directivas, creo que ha llegado el momento que salga un mesias y o un presidente con las ideas claras y forme una directiva grande de personas y se vuelva a los orígenes de que el fútbol base y nuestro club estaba muy grande por esta provincia. La gestora actual tiene la responsabilidad moral de buscar mas gente para hacer una fuerte directiva para la venidera campaña , , si al final de la temporada los actuales directivos dejan el cargo para que una nueva junta coga el poder estamos en mas de los mismo cada temporada y asi no se hace club. La primera decisión seria fichar a Paco León para la venidera campaña, renovar a todo el 1 equipo y a su entrenador. Agradecer desde aquí al Eduard , el expresidente que se hizo valiente para coger las riendas del club quizás si el no hubiera echo no hubiera habido fútbol , hay que ser agradecidos pero se equivoco después , en su nueva etapa le deseo lo mejor y desear a la nueva gestora suerte que la van a necesitar alli hay varios miembros que valen oro pero el oro reluce mas si se rodea de plata, diamantes e ideas para hacer crecer el club y esto se llama mas gente. Puntualizar una vez mas desde esta columna que si alguien , empezando por algún directivo no entiende mi labor informativa que lo haga el cada mes igual lo hace mejor , opino, escribo desde los 14 años de fútbol y con una vocación y siempre una critica constructiva “ La Senia C.F “ si algún directivo no lo entiende asi es su problema y si algun directivo o miembros del futbol base se ha sentido molesto por algun comentario, le pido disculpas. No contesto a la carta del C.F de La Senia , que el mes pasado escribieron no vale la pena entrar en guerras , escribí la contestación , se la leia antes al directivo “ Charly “ “ Es fuerte “ me contesto y la tire a la papelera por el bien del club. A la actual gestora les he dicho si necesitan gente en la directiva a mi me apuntan el primero a pesar de que estoy a miles de kilómetros como decian en su carta la directiva de mi persona “ “Solo decir una vez más VISCA EL C.F La Senia.

ASCO 2 LA SENIA 3

(2 gols de Ferran i 1 de Joan)
Alineació: Chis, Èric, Xavi, Sergi Bort, Joel, Dani, Robert, Ferran, Marc, Joan i Àlex.
Banqueta: Didac, Tomàs i Jesús

domingo, 11 de abril de 2010

LA SENIA 10 AMPOSTA 6


Alineació: Porteria: Jordi Dauden i Aleix Tortajada Joc: Jordi Querol, Jose Hernandez, Pol Sabaté, Gerard Fàbegra, Marc Cabanes, Lluís Capitan, Daniel Martínez, Albert Abella Renato Ille i Samuel Gallardo.


Avui mar de gols i actuació extraordinària dels jugadors que han estat Súpers!
Ha començat el partit i han anat a per totes, semblava que tenien set de gols uns als altres s’han anat passat la pilota i els gols entraven sols.

En definitiva un MOLT BON PARTIT NOIS!!! CONTINUEU AIXÍ.


1r.Quart: 3-1 Gols: Pol
Renato
Dani

2n.Quart: 4-1 Gols: Gerard
Gerard
Jose
Renato

3r.Quart: 2-2 Gols: Jose
Albert

4r.Quart: 1-1 Gols: Jose

VALLS 4 LA SENIA 0


SE PERDIO FRENTE A UN GRAN EQUIPO
XAVI, XIMO, MARCE, MANU, LIMTI, JORDI, ALFONSO, IVAN , CARLOS , JOAN ABELLA , POL.

SALIERON :PACHA , JORDAN, ANDER , ARKAITZ.



Se perdió la imbatibilidad de once jornadas , se termino el sueño , se jugaba frente a un gran equipo que es después de esta jornada es el segundo clasificado , llevaba siete jornadas imbatido y se jugaba en en este encuentro el seguir en la brecha del ascenso y con el dato de que en las ultimas ocho jornadas solo le han marcado ocho goles. El equipo senienc presentaba varias bajas importantes en el bloque , Isaac, Félix y ante tales circunstancias jugo el juvenil Joan Abella por primerva vez esta temporada como titular. La Senia salio bien plantado en el campo pero al marcar el 1-0 el Valls en el minuto 20 cambio el partido. La primera parte termino con un 2-0 y en la segunda continuo el recital del equipo del Valls que se mostro como un gran equipo, a destacar que los cuatro goles fueron encajados a pelota parada y la defensa se mostro muy estatica en todo el partido.

EL SIGUIENTE PARTIDO

LA SENIA-LA CAVA


MARCE 100 PARTIDOS EN EL CLUB
Seis temporadas lleva en el equipo, llego a jugar en la Preferente en la temporada 2002/2003 en su primer año del futbol amateur donde fue jugador basico en su debut en el equipo senienc .En las siguientes temporadas no tuvo mucha continuidad al no confiar la directiva y sus entrenadores y asi en las campañas 2007 y 2008 deja el equipo y se integra en el Traiguera durante dos campañas y vuelve al equipo senienc la pasada campaña donde juega 21 partidos completos y siete incompletos y esta campaña va a batir la marca del año pasado y se ha hecho un jugador fijo en el equipo. Este jugador era el numero 40 del club con mas partidos oficiales con 80 encuentros hasta la pasada temporada y con esta campaña se situara entre los 25 mejores de la historia del club.

sábado, 10 de abril de 2010

LA SENIA 1 JESUS CATALONIA 1



Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: QUERALT, LLAVERIA, CARLOS, MANEL, PAU T., FREDERIC, JORDI, JORGE, ERIC, JOSE JUAN i KOKE. TAMBÉ: QUIQUE, ALBERT, IU, DÍDAC i KEVIN.
GOL: KOKE

L’infantil senienc va millorar la seva imatge, si la comparem amb els darrers partits, no obstant, aquesta millora no es va poder acabar de materialitzar. Després de molts partits, els jugadors van sortir endollats, i al minut 22 va arribar l’u a zero. No obstant, no es va saber aguantar aquest avantatge i, tan sols vuit minuts més tard, els visitant van empatar el partit, fen l’1-1 definitiu.
Pel que fa al partit, va estar molt igualat, amb oportunitats a les dues porteries, però amb poc encert. L’empat era el resultat més just.

LA SENIA 1 ALCANAR 1






SEGUIMOS ESTANDO TOCADOS

C. F. LA SÉNIA : Kevin, Morales, Josep Antoni, Dídac Abella (c), Martí Vinyals, Lleixà, Ramón, Mayo, Cristian Guzmán, Julià, Pablo.
Sustituciones: Cristian, Jonathan, Mario, Sora, Alex Márquez.
Goles: 0-1 (60'); 1-1 Alexis (65')
CRÓNICA

Este empate nos continua reafirmando en el último lugar de la clasificación y contra el rival que está por encima de nosotros. Si se hubiese ganado estaríamos empatados en este momento pero la poca fortuna delante del portero rival nos sigue dejando en el único puesto que decide el descenso de categoría.
En la primera mitad y tras varios avisos de Mayo con internadas por la banda marca de la casa, se embotelló al equipo canareu en su área y las ocasiones se repetían a nuestro favor, Cristian tubo el gol en sus botas en una clara oportunidad en la que le lanza el balón encima del guardameta y se desperdició la oportunidad del gol, en el segundo tramo de la primera mitad se intensificó la presión sobre el rival y se lo acorraló en su campo aunque no se dispuso de ocasiones claras para marcar. El equipo de Alcanar no llegó a inquietar a nuestra defensa.
En la reanudación, reaccionó Alfredo Fuster dando entrada a Alexis y La Sénia fue a por el partido y los goles embotellando al equipo rival en varias ocasiones del propio Alexis y Julià a disparo cruzado pero no se conseguía marcar. Cuando más encerrado estaba el equipo canareu llegó el tanto visitante en un contraataque letal y un disparo envenenado que no pudo hacer nada el guardameta senienc. Estábamos tocados moralmente pero se reaccionó muy bien con un tanto de Alexis de ariete dentro del área "chica" en vaselina sobre el portero. De ahí al final del encuentro todo eran prisas de nuestro equipo y ganas de marcar que no se pudo certificar el gol por varios fallos de nuestros delanteros y rebotes imposibles de la defensa visitante.
A destacar el grandísimo partido de Cristian Guzmán que marró varias ocasiones claras para marcar pero lo dio todo sobre el césped esta tarde, si se hubiese jugado con las ganas de hoy de Cristian estaríamos mejor situados en la tabla clasificatoria. Tomen nota otros componentes del equipo.

LA SENIA 1 OLIMPIC 2

JUGADORS: MIHAI, ORIOL, ROGER, JOEL, MIQUEL, GABI, ENRIC, AITOR, JAUME, CAPI, QUIM.
TAMBÉ: JAIRO, JUAN, ÀLEX, MIRÓ, J.DIEGO I MARC.
GOLS: Aitor (1)
DESTACATS: Oriol
La falta d'intensitat i d'actitut ha condemnat al nostre l'aleví. La primera part s'ha jugat exclussivament al camp de La Sénia i d'aquesta manera s'ha arribat amb un clar 0-2 al descans. A més a més, l'infortuni s'ha cebat amb l'aleví, ja que als 5 minuts s'ha lesionat el porter i, a falta de pocs minuts per al descans, ha encaixat un gol en pròpia porta. A la segona part, el partit ha canviat. L'equip no ha jugat especialment bé, però s'ha girat la truita i la pilota ha estat gairebé tota l'estona al camp dels visitants. Tot i això, les ocasions no han arribat fins als darrers minuts, quan Aitor ha marcat un gol i Miró, després d'una gran jugada individual, no ha trobat a ningú amb la seva passada enrere.

jueves, 8 de abril de 2010

TORNEIG DE PREBENJAMINS A DELTEBRE






















TORNEIG DE PREBENJAMINS A DELTEBRE

DIES 2, 3 i 4 d’abril


Un altre cop de torneig, aquest cop a Deltebre, al camp del Jesús i Maria coincidint amb les vacances de Setmana Santa. Hi participaven les categories de prebenjamins, benjamins i alevins repartits entres els camps de Jesús i Maria, Sant Carles de la Ràpita i la Cava que és on van celebrar la final i la cerimònia de clausura i entrega de trofeus.

El primer dia només vam tenir un partit contra el Tortosa. El resultat :3-3 gràcies a un pèssim arbitratge afavorint descaradament al Tortosa. Guanyàvem 3-1 quan a un xiquet de La Sénia li van fer una falta i estava a terra plorant. L’arbitrador es va girar d’esquena i no va parar el joc així els de Tortosa van aconseguir el 3-2. Ja fora de temps va arribar el 3-3 que esperava per pitar el final del partit. No passa res. Els xiquets van jugar molt bé que és el que importa.

Dissabte ja se’ns va girar més feina amb quatre partits. Al matí en vam jugar dos, un amb els companys de l’Ametlla de Mar que vam guanyar i l’altre amb l’escola del barça Hong Kong que, evidentment, vam perdre però no ens vam deixar golejar. Vam disfrutar amb la qualitat del joc d’aquells nens i ens va cridar l’atenció la seva disciplina. Vam quedar 7-0, per a nosaltres molt bon resultat. Vam anar tots junts a dinar i vam continuar amb els partits de la tarda. El primer contra el Jesús i Maria, com que el vam guanyar havíem d’esperar quin equip guanyava al camp de la Cava i jugar contra ell. L’equip va ser selecció Terres de l’Ebre. Vam guanyar 7-3. Resultat increible si tenim en compte que vam jugar contra els millors jugadors de cada equip de les nostres terres.

Diumenge en principi no havíem de jugar però al guanyar aquest partit amb la selecció Terres de l’Ebre vam quedar finalistes. Vam jugar, doncs, l’últim partit amb el Barça Dubhait i vam tenir l’honor d’encetar nosaltres el marcador. Després van venir 7 gols més però en contra que vam acceptar molt dignament.

Tots els jugadors han estat genials però cal destacar al porter, Eloy, qui porta menys de tres mesos fent de porter i sembla que porti tota la seva curta vida. Hem jugat amb equips molt superiors a nosaltres per la qual cosa ha tengut molta feina i ens ha deixat boca-badats amb aturades d’autèntic mèrit, fins i tot va aturar un penal de l’escola del Barça Hong Kong que no s’ho crieia ni ell mateix.

No cal dir que els xiquets han disfrutat i han aprés moltíssim. Derrotats físicament però amb l’autoestima pels núvols que és l’important. Ànims i a continuar amb aquestes ganes d’aprendre.

Agrair als pares per sacrificar gairebé tots els caps de setmana i fins i tot les vacances per acompanyar als seus fills als partits, recolzar-los i animar-los. Penseu que tot sacrifici acaba tenint la seva recompensa. Segur que aquests xiquets, de grans, recordaran amb nostàlgia aquestes excursions pels camps de futbol de tota la comarca.

martes, 6 de abril de 2010

4r.torneig interprovincial de Sant Rafel del Riu.




Aquest cap de setmana s'ha jugat el 4r.torneig interprovincial de Sant Rafel del Riu. Els Benjamins B han fet un bon paper quedant els quarts classificats. Alineació: Porteria: Jordi Dauden i Aleix Tortajada Joc: Jordi Querol, Jose Hernandez, Pol Sabaté, Sergi Aparicio, Gerard Fàbegra, Marc Cabanes, Lluís Capitan, Daniel Martínez, Albert Abella Renato Ille i Samuel Gallardo. El primer partit: La Guineueta 4 La Sénia B 0 va ser un clar domini del contrari en que no van poder esquivar aquests gols, encara i així, sent els favorits, van aguantar molt bé tots els minuts de partit.El segon partit: Càlig: 4 La Sénia B 3 gols de Jose, Gerard i Jordi Querol. Ens va faltar una mica de nervi a la primera part, ja en la segona vam començar a remuntar gols; llàstima que quan estavem ben animats es va acabar el temps!

jueves, 1 de abril de 2010

LA SENIA B 10 AMPOSTA ROIG 6

Alineació: Porteria: Jordi Dauden / Aleix Tortajada
Jugadors: José Hernandez, Pol Sababé, Jordi Querol, Marc Cabanes, Gerard Fábrega, Daniel Martínez, Lluis Capitan,Albert Abella, Samuel Gallardo i Renato Ille.


1r.Quart: 1-0 Gol de Pol que ha aprofitat el rebot d’una pilota per xutar fort i directe dins la porteria.
Hi ha hagut jugades a destacar durant aquest quart que no han acabat dins la xarxa.

2n.Quart: 0-2 Aquest quart ha passat sense pena ni gloria no han pogut aprofitar com calia les jugades.

3r.Quart: 2-0 Ja comencen a posar-se les piles, Jose li ha passat la pilota a Renato en una molt bona jugada, s’ha desmarcat i h marcat. El segon gol ha estat de falta, l’ha fet Jose.

4t.Quart: 1-0 Gol de Jose, Una jugada en equip ha permès que recuperés la pilota i pogués marcar.