LA SENIA , RAIMON , QUIM MANU , POMADA , FELIX , JORDI GARCIA , RAMON IBAÑEZ , PABLO GIRONA , AMADO , PAU , DIDAC PRADES
BANQUILLO , MARC , RAMON CENTELLES , JORDAN QUIM
GOLES DIDAC - 3 AMADO
VICTORIA QUE CONFIRMA QUE EL EQUIPO VA A MAS

Gran victòria a domicili de la La Sénia en un camp difícil com és el del Pinell. Els visitants han sortit a pel partit des del primer moment i han aconseguit el 0-1 per mitjà de Dídac amb un gran xut creuat. El Pinell ha empatat amb un gran gol des del mig del camp i ha gaudit de minuts de pressió al camp seniencs però sense crear perill. Al final de la primera part els locals s’han quedat amb un home menys per una justa expulsió. A la segona part els seniencs han sortit a pel partit i han aconseguit golejar amb dos gols més de Dídac i un d’Amado, completant així un partit molt seriós per part de tot l’equip.