CAMPREDO 2 LA SENIA 3

LA SENIA, RAIMON , QUIM, MANU , POMADA , AITOR FUSTER , FELIX , RAMON, JORDI GARCIA , AMADO , PAU MUÑOZ , DIDAC PRADES
BANQUILLO , MARC BARRACHINA, ANDREU , JORDAN QUEROL , MARC FONOLLOSA , JULEN MARIN

QUINTA JORNADA GANANDO

Els seniencs s’han imposat al camp del Campredó per 2-3. Els visitants han tingut les primeres grans oportunitats per avançar-se amb dos u contra u amb el porter en els primers minuts de joc. Han estat, però, els locals els que s’han avançat aprofitant una sèrie de desajustos de l’equip senienc. Al final de la primera part Amado ha aconseguit l’empat, resultat amb el que s’ha arribat al descans. A la segona part La Sénia ha sortit a pel partit i a falta de 20 minuts Ramon ha aconseguit un gran gol de jugada personal. Tres minuts després el Campredó empatada aprofitant el rebot d’una falta estavellada contra la tanca. Finalment, a falta de deu minuts Ramon ha tornat a marcar transformant una falta directa, fent així el definitiu gol de la victòria.