LA SENIA - RAIMON, QUIM , MANU , POMADA , IVAN AITOR, RAMON, FELIX , AMADO , PAU MUÑUZ , JORDAN QUEROL
SUPLENTES . ANDREU RODRIGUEZ , PABLO , MARC FONOLLOSA , JORDI GARCIA , DIDAC PRADES
GOL . RAMON

SEXTA JORNADA IMBATIDOS

Partit marcat per la forta pluja i les condicions del camp, fets que han afectat al desenvolupament del joc. La primera part no ha tingut historia, joc sense complicacions i cap ocasió clara per a cap equip. A la segona part els seniencs han sortit mes endollats i fruit d’això han aconseguit avançar-se gràcies a un penal provocat per Dídac i transformat per Ramon. Amb el resultat a favor els locals han intentat conservar el marcador però una jugada amb una sèrie de rebots al tram final del partit l’han aprofitat els visitants per establir el definitiu 1-1.