LA SENIA RAIMON , QUIM , MANU , POMADA , FELIX , IVAN GARCIA , RAMON IBAÑEZ , PABLO GIRONA , AMADO , PAU , DIDAC PRADES ,
BANQUILLO ALEX MARTIN , ANDREU , JORDAN , MIGUEL FONOLLOSA , JORDI ESCUBEDO , QUIM JUAN CID
GOLES : RAMON , FELIX
VICTORIA IMPORTANTE PARA SALIR DEL DESCENSO
Bon partit de la Sénia imposant-se per 2-1 contra el CD Roquetenc. Només començar el partit s’han avançat els visitants en una jugada molt protestada pels seniencs per un possible fora de joc. Els locals han respòs ràpidament i han buscat l’empat fins que ha arribat el premi amb gol de Fèlix després d’una jugada embolicada dintre de l’àrea. A la segona part la Sénia ha sortit a pel partit i ha capgirat el marcador amb un gran gol de falta de Ramon. D’aquí fins al final els locals han pogut sentenciar el partit a la contra però no han definit bé les jugades. Els visitants, per la seua part, han tingut l’ocasió a l’últim minut l’han desaprofitat i els tres punts s’han quedat a casa.