LA SENIA , MARC BARACHINA , QUIM , MANU , POMADA , ANDREU, AITOR, RAMON CENTELLES , JORDI GARCIA , AMADO , PAU , DIDAC
BANQUILLO , RAIMON , MIGUEL FONOLLOSA, FELIX , PABLO IVAN GARCIA
GOLES: AMADO , MANU

VICTORIA TRABAJADA

Primera victòria de la temporada aconseguida pels seniencs contra l’Aldeana per 2-1. Els locals han sortit amb intensitat però ràpidament han encaixat un gol en possible fora de joc. Tot i això, La Sénia ho ha seguit intentant amb bones combinacions però sense acabar de definir. Al final de la primera part l’àrbitre no ha xiulat un clar penal a favor dels seniencs per unes mans dintre l’àrea. A la segona part, s’ha sortit a pel partit i Manu ha aconseguit empatar el partit amb una rematada de cap. Després, els visitants s’han quedat amb 10 i fruit d’una jugada d’Amado s’ha aconseguit el definitiu 2-1 amb un gol en pròpia porta. L’aldeana ha intentat empatar fins al final i ha acabat el partit amb 9 jugadors.