LA SENIA  RAIMON , QUIM , MANU , POMADA , AITOR, FLEIX , IVAN GARCIA , JORDI GARCIA, AMADO , PAU , DIDAC PRADES
BANQUILLO , MARC BARRACHINA , ANDREU RODRIGUEZ , RAMON IBAÑEZ, RAMON CENTELLES , PABLO GIRONA
GOLES AMADO, PAU

SE ADELANTO DOS VECES AL MARCADOR EL EQUIPO SENIENC

Derrota per 3-2 de l’equip senienc tot i el bon partit realitzat a un dels camps més difícils de la categoria. Els visitants s’han avançat al començament de partit mitjançant una rematada de cap d’Amado a la sortida d’una sacada de banda. Pocs minuts després el Batea ha empatat també després d’una sacada de banda. L’empat al marcador ha durat poc ja que La Sénia ha tornat a marcar gràcies a un gol de Pau després d’una gran passada de Manu. A la segona part, passat el minut 60, l’àrbitre ha xiulat un penal per unes mans totalment involuntàries que no tallaven cap jugada de perill i els locals l’han aprofitat per empatar el partit 2-2. Cap al minut 70 una malentesa de Xavi ha significat el 3-2 definitiu, resultat injust tenint els mèrits realitzats per La Sénia.