LA SENIA 3 HORTA SANT JOAN 4

LA SENIA , RAI , QUIM , MANU, XAVI POMADA , ANDREU RODRIGUEZ , AITOR, PABLO GIRINA , JORDI GARCIA , AMADO, PAU MUÑOZ , IVAN GARCIA

BANQUILLO ALEX MARTIN , MIGUEL FONOLLOSA , RAMON CENTELLES , DIDAC PRADES , JORDI ESCUBEDO
GOLES :IVAN GARCIA , AMADO , PAU MUÑOZ

Bon començament de partit dels seniencs, que s’han avançat al marcador gràcies a un mà a mà amb el porter resolt per Ivan. Poc després l’Horta ha empatat el partit en aprofitar una errada del porter local. Al final de la primera part La Sénia s’ha tornat a avançar mitjançant un clar penal transformat per Pau. Ja a la segona part s’ha aconseguit el 3-1 gràcies a una rematada a la sortida d’un corner d’Amado però en els últims 15 minuts els locals s’han relaxat i l’Horta ha remuntat el partit.