LA SENIA . RAI, MANU , QUIM , POMADA, ANDREU, AITOR, PABLO GIRONA JORDI GARCIA ,    AMADO , PAU, IVAN.
BANQUILLLO MARC BARRACHINA , MIQUEL FONOLLOSA , FELIX GOMEZ , RAMON CENTELLES , DIDAC PRADES
GOLES AMADO, PAU

UN PUNTO QUE SABE A GLORIA

Punt important a domicili l’aconseguit per l’equip senienc en el derbi contra l’Ulldecona. Una primera part molt seriosa ha servit per a que els visitants arribessin al descans amb 0-1 gràcies a un gol d’Amado en aprofitar un rebot dintre l’àrea. L’Ulldecona per la seva part ha disposat de dues bones ocasions que ha resolt bé el porter Rai. Al començament de la segona part els locals han empatat a la sortida d’una falta lateral en aprofitar una jugada embolicada dintre de l’àrea. Passat el minut 70 de partit els locals s’han avançat gràcies a una contra i aprofitant una sèrie de rebots. La Sénia ha avançat les línies i el premi ha arribat al minut 91 amb un xut colocat de Pau des de dintre de l’àrea després d’una pilota penjada.