LA SENIA : EDUARD , QUIM , MARC FONOLLOSA , POMADA , POLICHINO, ISSAC , DIDAC , AITOR, RAUL GONZALEZ , JAVIER GARCIA, PAU MUÑOZ
BANQUILLO , ALEX SALES , ANDREU RODRIGUEZ, DIDAC ABELLA , DAVID GOMEZ , JORDAN QUEROL
GOLES PAU ÑUÑOZ , RAUL GONZALEZ
LOS MEJORES : FERNANDO, ISSAC , EDUARD
UNA VICTORIA MUY IMPORTANTE
Primera victòria senienca en camp contrari contra la que pot ser la ventafocs de la categoria i que encara no ha sumat cap punt. Els seniencs no van fer un gran partit però es van merèixer guanyar per més gols de diferencia, però com ja els passa contínuament fallen massa oportunitats de gol davant la porteria rival. Cal destacar el debut del nou fitxatge, l´argentí Fernando, que va donar mostresde la seva qualitat, i ja als 20 segons va donar una pilota a Pau que sol davant el porter llençava la pilota per damunt la porteria rival. Però aquesta jugada i la facilitat que va donar la defensa local, va fer confiar als visitants que es van pensar que guanyarien fàcilment, però els locals jugant al límit, van començar a plantar cara i els seniencs no es van trovar en una primera part per oblidar. De la primera part cal destacar dues grans intervencions del porter Eduard en dos mà a mà dels davanters locals que haguèssin pogut canviar el signe del partit, i les errades de Pau, Javi, Aitor i Raul en ocasions claríssimes per desfer el 0 a 0. A la segona part, els seniencs van sortir endollats a fer canviar el signe del partit i emportar-se la victòria i ho van començar a fer al minut 53 en una falta llençada magistralment per Pau que entrava per tota l´esquadra. A partir d´aquí, domini total del joc dels seniencs, amb un Fernando manant tota la defensa i amb ràpides jugades per banda que debordàven contínuament la fluixa defensa local, que cada cop augmentava la seva duresa, permesa per l´`arbitre i que va fer que els seniencs acabèssin amb més targetes per protestar aquesta duresa rival que per fer faltes. En una d´aquestes contres al minut 73 Raul definia molt bé davant el porter local i feia el 0 a 2. Però quan semblava que el partit acabaría així, i els seniencs per fi no patiríen fins al final, en una errada de la defensa en intentar jugar una pilota propiciava una jugada plena de rebots i amb el gol de Solà al minut 90. Els locals van aprofitar que l´àrbitre va descomptar 6 minuts sense motiu per anar penjant pilotes a l´àrea senienca, però al final el resultat ja no es va moure.