LA SENIA : EDUARD , QUIM , MARC FONOLLOSA , POMADA, POLICHINO , ISAC, ALEX SALES , AITOR FISTER , RAUL GONZALEZ , JAVIER GARCIA , PAU MUÑOZ
BANQUILLO : DIDAC , RAIMON , ADREU, JONATAN , DAVID GOMEZ , JORDAN QUEROL
GOLES : RAUL
LOS MEJORES : ISASAC , EDUARD , MARC FONOLLOSA
EL SANT JAUME VINO HACER SU PARTIDO
 Primera derrota a casa dels seniencs que complica la seva classificació, en un partito n van anar de més a menys i contra un rival molt agressiu, buscant sempre desestabilitzar als locals amb el beneplàcit del col.legiat. El partit va començar molt bé, els seniencs jugaven la pilota i marejaven a un rival esperant darrera. En una jugada molt ben trenada, Raul feia l´1 a 0 pels locals. Però de mica en mica, el Sant Juame va anar augamentant la seva agressivitat amb dures entrades i van anar arraconant als locals al seu propi camp. De la primera part, cal destacar una gran aturada d´Eduard en un mà a mà amb el davanter visitant. Però a la segona part, així com els locals es van dedicar a deixar pasar els minuts i aguantar l´1 a 0, els visitants van sortir a pel partit, amb les armes de sempre, agressivitat, bronques, trifulques i van sortit guanyant. Primer al minut 62 en una jugada entre Robert i Manelet que culminava el primer en un xut ajustat al pal. Cap a la mitja hora van haver vàries tanganes entre jugadors i banquetes on va resultar expulsat el visitant Joel, quan realment hagués tingut que ser expulsat Manelet per una entrada brutal a Isaac, tenint una groga. Els locals van anar entrant contínuament a la provocació rival i van deixar d´estar al partit. Al minut 87, i amb 10 el Sant Jaume feia l´1 a 2 definitiu en una jugada embarullada rematada per Robert.