LA SENIA : RAI , QUIM MANU, POMADA , MARC FONOLLOSA, MARCE , AITOR, POLICHINO, RAUL , JAVIER, PAU MUÑOZ
RESERVAS . DIDAC , EDUARD , ALEX SALES , ANDREIU RODRIGUEZ . DIDAC BALADA , JORDAN QUEROL
GOL . RAUL GONZALEZ

ESTE EQUIPO NO ARRANCA

Nova i preocupant derrota dels seniencs que fa que s´enfonssin cada cop més a la classificació. Quan semblava que es recuperava tots els efectius, ja que Marce i Manu ja podíen jugar, en l´últim entrenament es va lesionar Isaac, en gran forma fins ara, i aquest no va poder jugar. El partit va començar com la majoria d´aquest any, al primer minut xut de Raul i quan tothom cantava gol, el porter local, el millor del partit, feia la seva primera gran aturada. I al minut 5, Manu treu una falta des de més enllà del mig camp i Raul remata de cap fent el 0 a 1. Però en una jugada de molt mala sort, Celma empatava al minut 7 després de rebotar la pilota a Manu fent que fos impossible aturarla per Rai. La resta de la primera part va ser de domini de l´Horta que jugaba un futbol més directe, i alguna contra de La Sénia aprofitant que intentava jugar més la pilota. Així, els seniencs van disposar de dos bones accions per avançar-se al marcador abans de la primera part, una a peus de Raul que va ser aturada pel porter local, i un remat de còrner on els defensors hortencs treien la pilota de la mateixa ratlla de gol un parell de cops. L´Horta va disposar d´una gran ocasió errada per Esmel i aturada magníficament per Rai. La sortida en tromba de La Sénia a la segona part va ser espectacular, ja que en 5 minuts va disposar de tres clares ocasions per fer el segon, totes a peus de Raul, i el que són les coses, als set minuts, i en una jugada que semblava inofensiva, Esmel xuta d´uns 20 metres i la pilota tot i ser tocada per Rai permet a l´Horta avançar-se al marcador. Això va fer que els visitants es desconcentressen i al cap de 6 minuts, en una greu errada defensiva rebien el definitiu 3 a 1 fet per Malràs. Cap al final del partit tres ocasions més van tenir els seniencs per arreglar el resultat, una de Pau, una de Raul i una de Javi.