LA SENIA , RAIMON , XAVIER POMADA , MANU, MARCE , DIIDAC BALADA, ISSAC , ALEX SALES , POLICHINO, RAUL , JAVIER , PAU MUÑOZ
BANQUILO , DIDAC ABELLA , EDUARD , ANDREU , QUIM, MARC FONOLLOSA ., JORDAN , DAVID
GOLES : PAU , POLICHINO

CERCA DEL DESCENSO

Nova i merescuda derrota dels locals que agreuja més la seva situación, no per mèrits propis sinó per trobar-se davant un gran equip que va jugar per gunayar els punts i que aspira a pujar de categoria. El partit va començar nivellat, i tots dos equips volen jugar la pilota, però al minut 6 en un còrner penjat a l´àrea de La Sénia, el central Ruben feia el 0 a 1 en trobar-se una pilota al mig d´un mun de jugadors. Aquest gol va esperonar més als visitants que volíen més, i als locals per contra es van venir una mica avall. Els camarlencs van fer uns primers vint minuts espectaculars, i feien el 0 a 2 al minut 20. Cal dir que aquest gol surt d´una falta clara a Isaac al mig del camp que l´àrbitre no xiula i en el rebuig la pilota li arriba a Marc Prades que sortia de fora de joc, però va aprofitar que l´àrbitre no ho va pitar i va fer el gol. El domini seguía sent total del Camarles, però els seniencs anàven despertant-se de mica en mica i van anar creant alguna ocasió, però al minut 37 i en una jugada que semblava que no acabaria en res, la va agafar Marc Prades i en un xut impressionant de fora de l´àrea ajustava la pilota al pal curt del porter fent el 0 a 3. Amb el partit perdut els seniencs van sortir més endollats a la segona part intentant entrar al partit i el Camarles va baixar la seva intensitat, així els seniencs van anar creant vàries oportunitats per reduïr les distàncies, i al quart d´hora Fernando va enganxar una volea desde 30 metres que pegava al pal i entrava dintre de la porteria fent el 1 a 3. Això va esperonar als locals que a un quart d´hora del final feien el 2 a 3 finalitzant Pau una gran jugada col.lectiva. Però en una nova errada defensiva local, Marc Prades feia el definitiu 2 a 4 a 8 minuts del final. En la última jugada del partit el local Marce era expulsat amb vermella directa per una dura entrada a un rival.