LA SENIA 3 CAMARLES 0

LA SENIA : RAI, LITMI, VILARROYA , XAVI POMADA , PALLARES,  , JORDAN QUEROL , JORDAN , PABLO, CHESCU, RAMON, CRISTIAN.

BANQUILLO -  ISSAC , KEVIN , DAMIA , JORDI GARCIA , ALFONSO.
GOLES : CHESCU  - 2 JORDAN QUEROL

Bon partit dels seniencs, en la cloenda de la temporada a casa, a pesar de les numeroses baixes, i davant un rival en alça, que va permetre aconseguir matemàticament la segona plaça de la categoria. A la primera part, es va veure un bon Camarles, que venia a buscar el segon lloc, contra uns seniencs que afrontàven el partit en una nova defensa degut a les ausències per sanció de Fèlix i Marce, i amb tres juvenils a l´onze titular ( Cristian, Xavi Pomada i Jordan). El Camarles va dominar el joc, sempre amb jugades del seu golejador Marc Prades, i fins i tot va fer un pal, i una gran ocasió de gol desbaratada per Rai. Però a la segona part, la cosa va canviar, La Sénia es va avançar als cinc minuts de joc mitjançant Chescu, i a partir d´aquí, domini dels locals en un bon joc que es va confirmar en dos gols més, un altre de Chescu als vint minuts, i un del juvenil Jordan a les acaballes del partit. Cal destacar que a la segona part van jugar tres juvenils més, el porter Kevin, Didac i Jordi Garcia.

TORTOSA 6 LA SENIA 1

FICHA PARTIDO AQUI

sábado, 26 de mayo de 2012

LA SENIA 2 OLIMPIC 3

Alineació: Kevin, Morales, Jordi S, Martí Vinyals, Dídac, Dani, Jordi G, Alexis, Ramon, Martí Vilar i Joan. Banqueta: Pablo i Cristian.
Gols: Martí Vilar 2.
El partit començava bé per als locals que als primers minuts s’avançaven amb gol de Vilar després d’una bona jugada de Joan. Al minut 20, però, el partit es complicava amb la roja directa a Dídac però s’ha aguantat el resultat a la primera part. A principis de la segona part els visitants han empatat i es posava costa amunt el partit per a la Sénia pel desgast per jugar amb un menys però pocs minuts després Vilar ha fet el 2-1 de vaselina. S’han tingut ocasions per a sentenciar el partit però no s’han aprofitat i als últims cinc minuts dos gols de l’Olímpic han capgirat el marcador.

domingo, 20 de mayo de 2012

LA SENIA 7 JESUS CATALONIA 0

AMPOLLA 5 LA SENIA 3

REMONTARON CON TRES GOLES

LA SENIA RAI, MARCE, FELIX , CRISTIAN ,LITMI,  JORDAN QUEROL, RAMON, ISSAC , JOAN ZARAGOZA, MARTI VILAR, PABLO.
SUPLENTES.  JORDI TOLOSA , ALFONSO, DIDAC.

BAJAS : ENRIC , CARLOS TUKIA , CHESCU, VILARROYA , PALLARES ,  JORDAN GINER, PACHA, JOAN ABELLA , DAMIA , MANU, EDUARD.
LOS MEJORES : JORDAN , ALFONSO, JOAN ZARAGOZA

Metitori partit el jugat per La Sénia al camp del campió de la categoria, l´Ampolla, per les moltes baixes en que es presentaven els visitants, per lesió, sanció, i comunions, amb cinc juvenils, quatre dels quals a l´equip titular, i amb dos canvis i sense porter suplent. El partit va començar amb el passadís que els seniencs van fer a l´equip campió, i als cinc minuts, errada de Rai, que va tenir una tarde nefasta, li dóna la pilota a Gordo que marca a plaer l´1 a 0. El partit seguia sense cap dominador clar, l´Ampolla millor situat al terreny de joc, però sense mostrar la gran superioritat de qualitat que se le presumia a un campió contra un equip molt jove. Als 20 minuts Gordo ampliava el marcador en treure una falta magistral i col.locar-la per l´esquadra. Al cap d´un moment, lesió de l´únic porter Rai, que es va fver un petit esquinç al tormell, però va continuar amb molèsties tot el partit. No sabem si per això o perque realment tenia una mala tarde, al minut 44 en una sortida en fals, regalava el 3 a 0 a Amado. A la segona part, el seniencs van sortit més posats i en dues contres en mà a mà amb el porter, haguèssin pogut fer dos gols, un de Pablo, amb gran aturada de Chema, i l´altre del juvenil Jordan que en driblar-se al porter, és derribat a l´interior de l´àrea que l´àrbitre no va xiular. Als 20 minuts, una altra errada de Rai en una sortida, donava el 4 a 0 per l´Ampolla. En aquest moment, i sense saber com, es va generar una baralla entre els dos equips al mig del camp, on el local Dani va agafar del coll al visitant Marce i li va reventar els llavis a cops de puny, en veure això el germà de Marce, Félix va anar a auxiliar al seu germà, i en la trifulca va acabar amb els dos germans visitants i el jugador local originari de la trifulca, expulsats per vermella directa. Al cap d´uns minuts Ivan Abat també era expulsat per doble groga i tots dos equips es van quedar amb nou. En una falta botada per Ramon al travesser, Alfonso reduïa distàncies, 4 a 1 a un quart d´hora del final. Però en uns minuts, nova errada de Rai, perd la pilota i fa penal que Robert Cabrera transforma en el 5 a 1. Però els seniencs van treure l´orgull, i primer Ramon, i després el juvenil Jordan posàven el definitiu 5 a 3.

sábado, 19 de mayo de 2012

LA SENIA 1 EBRE ESCOLA 2

Alineació; Kevin, Dídac, Xavi, Èric, Morales, Vinyals, Jordi S, Pablo, Alexis, Ramon i Dani. Banqueta: Cristian, Lleixà i Julià.
Partit marcat per les nombroses baixes de l’equip senienc. La primera part ha acabat 0-0 amb poques ocasions per part dels dos equips. A la segona part els seniecs només han disposat d’una ocasió clara per a marcar i l’Ebre Escola se li ha posat el partit de cara amb un 0-2. Ja als minuts finals Dani ha retallat distàncies fent un golàs de falta, però ja no ha hagut temps per a res més.

lunes, 14 de mayo de 2012

ALCANAR 2 LA SENIA 4

FICHA DEL PARTIDO AQUI

Alineació: Kevin, Dídac, Martí, Xavi, Morales, Dani, Jordi S, Jordan, Ramon, Jordi G i Joan. Banqueta: Pablo, Alexis i Julià.
Gols: Joan 3 i Jordi G.
Bona primera part de l’equip senienc que s’ha acabat un una avantatja de dos gols. Al primer minut l’Alcanar feia el 1-0, en possible fora de joc. A partir d’aquí l’equip local no ha creat perill en tota la primera part. Cap al minut 20 Joan feia l’empat en rematar una jugada de corner. Poc després Jordi G feia el 1-2 aprofitant una indecisió entre el porter i el defensa, i ja a les acaballes de la primera part Joan feia el 1-3, un gol molt protestat pels locals per un possible fora de joc. A la segona part la intensitat dels seniecs ha baixat molt i l’Alcanar ha retallat distàncies i fins i tot hagués pogut empatar per mitjà de varies ocasions clares de gols. Ja als últims minuts i després de l’expulsió de dos jugadors canareus fruit dels nervis Joan feia el definitiu 2-4 de penal.

domingo, 13 de mayo de 2012

LA SENIA 1 SANT JAUME 2

LA SENIA : EDUARD, PACHA , FELIX , LITMI, MARCE, RAMON, DAVID GOMEZ , JOAN VILARROYA, ISSAC , PABLO, CARLOS TUKAI.
BANQUILLO: DAMIAN , RAI, PALLARES , JORDAN, ERIC.

Desastrós partit de l´equip local, que degut a les numeroses absències, per lesió i sanció, i la falta de motivació per veure´s fora de tot, en una temporada que s´està fent massa llarga, que va portar a una derrota a casa. El partit va començar en un mínim domini local, que feia que s´avançés al minut 23 en un penal transformat per Pablo. A partir del gol, desidia local, i un Sant Jaume, que sense fer res, es va creu-re que podia aconseguir la victòria. Primer va empatar de Penal, a la primera part, en un absurd penal de Villarroya, en tocar la pilota amb la mà dins de l´àrea. I al final es van emportar els tres punts, al minut 95, en un clar fora de joc, que l´àrbitre no va veure, i que va tancar un partit més per oblidar.

sábado, 5 de mayo de 2012

LA SENIA 3 GANDESA 1

Alineació: Kevin, Cristian, Èric, Martí, Dídac, Dani , Jordi S, Jordan, Jordi G, Ramon i Joan. Banqueta: Morales, Pablo i Alexis.
Gols: Joan 2 i Jordi.
La primera part ha acabat 0-0 amb un joc poc vistos per part dels dos equips però amb alguna ocasió clara per part dels dos equips que no ha estat transformada. Al principi de la segona part els locals s’han avançat gràcies a un penal transformat per Joan. Més tard els gandesans han empatat el partit degut a una errada defensiva. L’empat, però, ha durat poc  ja que una bona centrada d’Alexis ha fet que Jordi remates de cal a plaer. El Gandesa ha pogut empatar en una clara ocasió però finalment La Sénia ha sentenciat fent el 3-1, gol de Joan en rematar un altra centrada d’Alexis.

LA SENIA 1 AMPOSTA 3

MORA NOVA 1 LA SENIA 0

LA SENIA :  RAI, PALLARES, FELIX , MARCE, LITMI, ALFONSO. DAVID GOMEZ , CARLOS TUKAI, JOAN VILARROYA , PACHA , CHESCU.
BANQUILLO: DAMIAN , EDUARD, RAMON, ISSAC, PABLO
LOS MEJORES . MARCE, CHESCU, FELIX

Nova derrota en un partit igualat, que hagués hagut d´acabar amb empat, però marcat per l´actuació predeterminada de l´àrbitre, que des del primer fins a l´últim minut va anar en contra de La Sénia. En els primers minuts, el partit va transcòrrer sense cap ocasió clara i molt joc al mig del camp, però l´àrbitre ja feia de les seves i cada cop posava més nerviosos als visitants. Al minut 25, una pilota llarga és mal medida per Rai que es queda a mitja sortida, i Magí s´avança a la defensa i fa una vaselina que establia el definitiu 1 a 0. A partir d´aquí més domini dels visitants però sense arribar clarament a la porteria rival, fins que al minut 40 Carlos Tukay es queda sol davant el porter, i rep una forta entrada pel darrera, penal i expulsió que l´àrbitre no va veure, en canvi en la jugada següent xiula un penal a l´àrea visitant que només va veure ell, però Rai va aturar la pena màxima. A la segona part, més domini dels seniencs, però sempre aturats per la labor arbitral, ja que van haver dos penals més claríssims, a favor dels seniencs quan anàven a rematar a porta que l´àrbitre no va voler veure. Al final expulsió del delegat visitant, que l´àrbitre va aprofitar per xiular el final quan faltàven dos minuts per acabar el partit, i encara deia que havia afegit quatre minuts.