LA SENIA : EDUARD, PALLARES , FELIX, MARCE, LITMI, ALFONSO, DAVID GOMEZ, RAMON , ISSAC, CHESCU, JOAN ZARAGOZA.

BANQUILLO: DAMIAN , RAI, PABLO , VILARROYA , PACHA , XAVI POMADA.

LOS MEJORES :  CHESCU, ALFONSO, ISSAC

GOLES : ALFONSO

Tercera derrota dels locals i segona a casa en el que va de temporada, que fa que es perdi el tren del primer lloc. El partit va començar amb domini local, que va tenir un parell d´arribades en perill per fer el primer gol, però no van encertar, en una de Chescu, i una de Joan Zaragoza. Però al minut 13 una falta tonta  proa del còrner era aprofitada pel Perelló per avançar-se al marcador. El xut de Tudela va tocar a la barrera desviant la pilota que va entrar per la escuadra encara que Eduard la va tocar. A partir d´aquest moment, els nervis es van apoderar dels locals, i més amb la lesió de Litmi en una entrada molt brusca, que el va fer anar a l´hospital, i que no va merèixer tarjeta per part de l´àrbitre, molt malament en tot el partit. Entre el mal joc local i els despropòstis arbitrals, el partit, encara que dominat pels seniencs, anava cap a jugar poc i anar passant el temps, fins que al minut 40, una altra falta a la frontal de l´àrea, era aprofitada per Tudela per fer el 0 a 2. A la segona part, els locals van sortir amb molta ràbia, i Alfonso feia l´1 a 2 als cinc minuts. A partir, d´aquest moment, l´àrbitre es va erigir en protagonista, ja que no va saber tallar la pèrdua continua de temps dels visitants, que va fer que no es jugués pràcticament res a la segona meitat, i no va afegir res al final. Amb tot aquest panorama, els nervis es van apoderar dels locals, que es quedàven en deu per vermella directa a Villarroya en protestar una errada arbitral. A falta de 10 minuts, Ramón va rematar un cop de cap al pal, i en agafar el rebuig i quan estava a punt d´empatar, el porter li va fer penal, però l´àrbitre no el va voler xiular. D´aquí fins al final, ja no es va jugar res, i es va acabar el partit amb la derrota local