1. LA SENIA : RAI, PALLARES, DAVID GOMEZ , LITMI, VILARROYA, ALFONSO, CARLOS TUKAI, RAMON , ISSAC, PABLO, CHESCU
  1. BANQUILLO: DAMIAN, EDUARD, JORDAN QUEROL , XAVI POMADA , CRISTIAN, JORDAN GINER
  1. LOS MEJORES .PALLARES , ALFONSO, DAVID GOMEZ
  2.
    Partit per oblidar que no permet als locals aprofitar l´ensopegada del líder, i per tant, fa que s´esfumin les possibilitats d´ascens. Els locals van jugar un partit de pena contra un rival de la part baixa de la classificació, que es va limitar a aprofitar els errors dels locals per gunayar el partit, i que li permet conservar la categoria. La primera part no va tenir cap història, ja que ni locals ni visitants van xutar a porta. A la segona part, en el minut 10 una errada en defensa era aprofitada per Rossemberg per fer el 0 a 1. A partir d´aquest moment, els locals es van llençar a buscar l´empat, però amb un desordre que va permetre al cap de 10 minuts més, i en una contra, que el Deltrebre sentenciés el partit. Fins al final, atacs constants dels locals, però sense gaire perill per al Deltebre.