LA SENIA, RAI , PALLARES , MARCE , LITMI, PACHA , ALFONSO, JORDAN , RAMON , CARLOS TUKAI, PABLO , CHESCU
BANQUILLO, DAMIAN , EDUARD , DAVID , ISSAC, VILARROYA , JORDAN QUEROL , ENRIC
GOLES . PABLO GIRONA , ALFONSO, JORDAN GINER
LOS MEJORES. CHESCU , PALLARES, ALFONSO

Mal partit dels seniencs, en el pitjor partit que s´ha vist aquesta any al municipal de La Sénia, contra un rival que jo no té res a fer, i que va contagiar amb el seu joc als locals, i que permet als seniencs apropar-se al líder. El partit va començar amb domini senienc, però sense crear cap mena de perill a la porteria visitant, fins que al minut 17, un xut de Rai era tocata amb el cap per Chescu, que habilitava a Pablo per fer l´1 a 0. Però quan semblava que els locals anirien a sentenciar el partit, al minut 25 el Godall treu una falta, i Robert s´avança a Rai, en una mala sortida, per establir l´empat. La Sénia, seguia dominant però sense criteri, i al minut 37 en la única jugada elaborada del partit, Alfonso feia una vaselina al porter visitant, fent el 2 a 1. Quan semblava que s´arribaria al descans amb aquest marcador, i a la sortida d´un còrner, Jordan feia de cap el 3 a 1 definitiu. La segona part encara va ser més dolenta, i on només cal destacar les expulsions locals de Marce i Pacha, i la del visitant Ibeas.