LA AFICION DEL VILABA NO DEJARON RESPIRAR AL EQUIPO SENIENC

LA SENIA . RAI, PALLARES , FELIX , MARCE, LITMI, ALFONSO, JORDAN , RAMON , DAMIAN , ENRIC, CHESCU.
BANQUILLO, DAVID GOMEZ , EDUARD, PABLO, PACHA , ISSAC, CARLOS TUKAI.
LOS MEJORES CHESCU, ALFONSO, MARCE

Nova derrota i mal partit dels seniencs, en un camp molt on l´antiesportivitat i l´ambient hostil vers els contrincants fa que quasi ningú hagi guanyat. El foro vent va marcar la primera part del partit, a favor dels locals, que es van abocar cap a la porteria senienca fins que al quart d´hora en una contra s´avançàven al marcador. A partit d´aquí, La Sénia es va espavilar una mica i va intentar arribar a la porteria contraria, però els locals van començar un joc d´antiesportivitat continu, intentant confundir a l´àrbitre en agressions, provocant als jugadors visitants, amagant pilotes, i quan les treien eren dolentes, a part d´un constant insult als jugadors i membres de l´equip tècnic, per part del seu entrenador, el delegat i la banqueta local, per no dir res del públic. Amb aquest ambient l´àrbitre es va deixar portar, i en una tangana que va durar deu minuts, ja a la segona part, expulsava a un jugador local. Llavors l´ambient es va caldejar més, ja no es va jugar a res, i al final en una altra contra Abdul feia el 2 a 0 final. Lamentar, a més el poc saber guanyar dels locals, esperant als jugadors seniencs per part de l´entrenador local a la sortida del vestuari, a fi de continuar buscant sarau.