LA SENIA 2 JESUS Y MARIA 0

FICHA PARTIDO AQUI

Alineació: Kevin, Cristian, Jordi S, Xavi P, Dídac, Dani, Jordi G, Jordan, Martí Vilar, Alexis i Joan. Banqueta: Ramon, Morales i Pablo.

Gols: Martí i Dídac.

Últim partit de lliga abans d’iniciar la lligueta de promoció en victòria seniencs davant el quart classificat. A la primera part els seniencs van estar molt ben posicionats al camp i es van avançar 1-0 amb un gol de Martí des de fora de l’àrea, a més el partit es va posar de cara degut a l’expulsió per doble groga d’un jugador dels visitants. A la segona part els seniencs es van relaxar i el Jesús y Maria va tindre alguna ocasió clara per empatar el partit però que va desaprofitar. Arran de l’expulsió de dos jugadors dels visitants amb roja directa a la mateixa jugada, els locals van fer el definitiu 2-0 tot i no fer un gran joc. Al minut 75 l’àrbitre va xiular el final del partit degut a un altra expulsió per vermella directa d’un jugador visitant.