LA SENIA 3 ALCANAR 1

FICHA PARTIDO AQUI

Alineació: Cristian S, Dídac, Èric, Xavi P, Jordi S, Dani, Jordi G, Jordan, Ramon, Martí Vilar i Joan. Banqueta: Martí Vinyals, Pablo i Morales.

Gols: Joan 2 i Martí.

Els seniencs han fet tota la feina a la primera part on s’han imposat per 3-0. Amb 0-0 l’Alcanar ha gaudit de l’única ocasió clara que han disposat a la primera part, però Cristian ha resolt bé. Joan feia el primer en una jugada personal i poc després Martí feia el segon, un xut fort creuat a passada de Joan. Cap al minut 40 ha arribat el tercer, obra de Joan que ha encarat al porter i ha afusellat. Encara abans de la segona part s’ha pogut fer el 4-0 però Joan no ha definit bé. A la segona part els seniecs han sortit relaxats i fruit d’aquesta relaxació els visitants han fet el que seria el definitiu 3-1. Tot i així els seniecs han tingut ocasions per sentenciar mentre que els canareus només han gaudit d’una ocasió clara treta sota pals per Xavi P. Els últims minuts no han deixat cap jugada destacable.