LA BOMBA , EL PORTERO RAI , MARCO DOS GOLAZOS

LA SENIA . : EDUARD, PALLARES, FELIX , LIMI, PACHA , MARCE, VILARROYA, RAMON , ISSAC, PABLO, ENRIC.

BANQUILLO:  CHESCU, DAMIAN , RAI, ALFONSO,

LOS MEJORES . RAI, RAMON , EDUARD

GOLES : RAI (2) CHESCU (1)

Mal partit el jugat entre dos equips que juguen a diferents coses, uns per mantenir-se a dalt a la classificació i els locals per evitar el descens. La Sénia es presentava en un equip de circumstàncies, amb moltes baixes, i dels possibles canvis només Damian com a jugador de camp i Rai com a porter suplent, a part estaven Alfonso i Chescu amb molèsties que aconsellàven no jugar. Però a pesar del mal partit, La Sénia hagués pogut marcar cinc gols a la primera part en cinc mà a mà amb el porter, tres d´Enric, un de Ramón i un d´Isaac. També cal destacar una gran aturada d´Eduard en l´única oportunitat clara del Jesús. A la segona part, domini de La Sénia, en alguna ocasió, i espera del Jesús per contraatacar amb dues bones ocasions ben aturades per Eduard. Al minut 85 i amb 0 a 0, Plàcid decideix jugarsela donant entrada a Rai com a davanter centre, i Chescu per la banda. Al minut (86), en una falta penjada a l´àrea, Rai es desfà de tres defensas que l´agafàven i feia el 0 a 1. En aquest moment, els locals van embojir, i es van quedar amb nou jugadors  per dues expulsions, una per insultar a l´àrbitre, i l´altra per una dura entrada. Al minut 90, en una jugada per banda, Rai rematava el 0 a 2 de cap avançant-se a la defensa local, i al descompte, Chescu encara porta i és derribat a l´àrea, el corresponent penal és marcat per Chescu per posar el 0 a 3 definitiu.