sábado, 24 de marzo de 2012

GANDESA 2 LA SENIA 3

Alineació: Kevin, Dídac, Martí Vinyals, Xavi P, Cristian, Dani, Ramon, Jordan, Lleixà, Martí Vilar i Joan. Banqueta: Alexis, Pablo, Morales i Jonathan.
Gols: Martí Vilar, Joan i pp
Primera jornada de la lligueta d’ascens al camp del Gandesa, els campions del grup 13 de juvenils de primera divisió, on els seniecs es presentaven amb baixes importants de jugadors de tercer any i, com a conseqüència, han hagut de recórrer als cadets Lleixà i Jonathan. La Sénia, a la primera part, s’ha mostrat un equip molt seriós i amb les idees clares. Amb 0-0 els visitants s’han acostat amb perill a la porteria amb jugades de Joan i amb un travesser de Xavi P en la rematada d’un corner. El 0-1 ha estat de Martí que per velocitat ha superat a la defensa local i ha definit col·locant la pilota a la base del pal en un u contra u amb el porter. Mentre els seniecs sortien amb perill al contraatac el Gandesa només ha disposat d’una ocasió clara a la primera part. Cap al minut 40, Joan feia el 0-2 en superar a la defensa i definir a la sortida del porter.
 Al començament de la segona part les coses es posaven en contra ja que l’equip local ha fet el 1-2 en possible fora de joc i s’ha posat dins del partit. Pocs minuts després l’àrbitre ha deixat l’equip senienc en 9 jugadors amb dos targetes directes molt rigoroses, al porter Kevin per una falta al davanter estava escorat i d’esquena a la porteria, i a Cristian per aplaudir. Martí Vilar s’ha posat de porter i ràpidament ha arribat l’empat a 2-2 quan faltava més de mig hora per acabar el partit, cosa que feia pensar que el Gandesa acabaria guanyant. La Sénia s’ha defensat molt bé davant un rival abocat a l’atac que a mesura que passaven els minuts es posava nerviós ja que no trobava la forma de desfer l’empat. Tot i així els visitants han tingut oportunitats per a marcar, però el premi del gran desgast físic ha arribat al minut 90 gràcies a una bona jugada de Joan que centra i un defensa es fa gol en pròpia porteria. Victòria èpica aconseguida a un camp molt difícil. FELICITATS A TOT L’EQUIP!!!!!!!!!!!!