domingo, 26 de febrero de 2012

SANTA BARBARA 3 LA SENIA 4

LA SENIA : RAI, FELIX , PALLARES , MARCE, LITMI, ALFONSO, JORDI TOLOSA , RAMON ,ISSAC , JOAN VILARROYA , CHESCU.
BANQUILLO : DAMIAN , EDUARD, ENRIC, PABLO, CARLOS TUKAI, CARLOS QUEROL

Èpic partit de La Sénia davant totes les adversitats en contra, dos penals i dos expulsions, per seguir estant als punts alts de la classificació. El partit començava molt bé per als seniencs que ja al minut 2 s´avançàven al marcador en rematar de cap Joan Villarroya una gran jugada col.lectiva. Però al minut 10 Cornejo treu una falta a la frontal de l´àrea, la defensa s´obre i Rai no pot aturar la pilota establint-se l´empat a un.
A partir d´aquí l`àrbitre va començar a ser protagonista en contra dels seniencs, ja que en una contra Chescu es queda sol davant el porter i quan va a rematar un defensa local l´agafa de la cintura i el tomba, i l´àrbitre diu que no passa res. Al minut 20 en una altra jugada de Chescu, aquest és derribat claríssimament a l´àrea i aquest cop si l´àrbitre pita penal, que el transforma Chescu després de fer-li repetir el llançament. La jugada polèmica va arribar al minut 35 quan en una mala sortida de Rai, Fidel s´emporta la pilota amb la mà i xuta a porta, la pilota rebota a la mà apegada al cos de Jordi Tolosà, i l´àrbitre xiula penal i expulsa al jugador senienc. El penal es transforma establint el 2 a 2. Però els seniencs van seguir lluitant amb un home menys, i en el descompte del primer temps a una sortida d´un còrner un jugador local s´introduïa la pilota a la seva pròpia porteria fent el 2 a 3. A la segona part el partit va ser dominat per La Sénia, en un jugador menys, fins que va expulsar a un jugador local per doble groga, però acte seguit exulsava a Enric amb vermella directa, per una suposada agressió que ningú va veure, i també no va pitar un penal a favor de La Sénia, quan Chescu va roba la pilota al porter, i aquest en veure´s superat l´agafava per la cintura i el feia caure a dintre de l´àrea. Amb tot això en una jugada aillada a cinc minuts del final, es xiulava un penal més a favor dels locals que van aprofitar per establir el tres a tres que semblava definitiu. Però els seniencs, amb inferioritat, vana anar a buscar la victòria, i la van aconseguir amb un gol de Carlos Tukay, a l´últim minut que va desformar l´eufòria entre els jugadors i l´afició visitant.