LA SENIA , RAI,  XAVI POMADA , JORDI TOLOSA , FELIX , LITMI, VILARROYA , DAMIAN , RAMON, ISSAC , TUKAI, CHESCU
BANQUILLO, PABLO, EDUARD , ALFONSO, ENRIC , CARLOS QUEROL , JOAN ZARAGOZA
GOLES . CHESCU , ISSAC , CARLOS TUKAI
LOS MEJORES , ISAAC , LITMI. CHESCU

Molt bon partit de La Sénia, que li permet entrar de ple en la lluita per liderar les primeres posicions en el partit aplaçat. El domini de La Sénia va ser tal que els cinc gols van ser marcats per jugadors seniencs. El partit va començar amb domini total de La Sénia, que ja va tenir dues ocasions claríssimes per avançar-se al marcador, una de Carlos Tukay en rematar alt un còrner, i un u contre u de Chescu que rebutjava el porter amb el peu. Finalment als 20 minuts una gran jugada col.lectiva arribava a la banda on Carlos Tukay centrava la pilota tocava al travesser i Chescu de cap feia el 0 a 1. A partir d´aquí, el domini de La Sénia seguia sent total, fins que en una jugada aillada, l´Horta va penjar una pilota a l´àrea i Jordi Tolosà en intentar enviar la pilota a còrner feia l´empat de cap en pròpia porta. Però els seniencs confiant en les seves possibilitats van seguir acosant la porteria local fins que en una falta a la frontal de l´àrea era aprofitada per Isaac per entrar la pilota per tota l´esquadra. D´aquí fins al final només ocasions dels seniencs per sentenciar el partit. Però en l´inici de la segona part, al minut 2 els locals treien un còrner en curt i al penjar la pilota aquesta entrava a la porteria en un autogol de Felix en intentar rebutjar la pilota. Però els Senienc anàven per la victòria i al quart d´hora en una gran jugada col.lectiva Carlos Tukay rematava des de dins de l´àrea per fer el 2 a 3 final . En la resta de l´encontre, moltes ocasions pels seniencs per fer una golejada d´escàndol, i patiment al final pel resultat incert.