LA SENIA :  RAI, PALLARES , FELIX , POMADA , VILARROYA , RAMON JORDI TOLOSA , CARLOS , ISSAC , JOAN ZARAGOZA, CHESCU
BANQUILLO  . DAMIAN , EDUARD , ERIC , PABLO , CARLOS QUEROL , CRISTIAN , ERIC

GOLES , RAMON - 2 , CARLOS TKAI, CHESCU
LOS MEJORES, PALLARES , CARLOS TUKAI, CHESCU

Bon partit de La Sénia en el partit de màxima rivalitat que li permet mantenir-se als llocs alts de la classificació, davant d´un Ulldecona, que pot patir per mantindre la categoria. El partit va començar fluix per part de La Sénia, i veia com l´Ulldecona prenia la iniciativa però sense arribar a posar en perill la porteria de Rai. A la mitja hora, una gran jugada per banda entre Isaac, Chescu, que debutava i Joan Zaragoza, la culmina Carlos Tukay rematant a plaer i establint l´1 a 0. Al cap de quatre minuts, Ramon en jugada personal xutava des de fora l´àrea establint el 2 a 0, que va acabar d´enfonsar l´Ulldecona. La segona part ja no va tenir història, ja que només s´esperava quan gols marcaria La Sénia, davant un Ulldecona derrotat. Van arribar dos gols més, un de Chescu de penal per unes mans clares dins de l´àrea, i un altre de Ramon, de traca i mocador, amb ruleta inclusa, que si la fes un jugador de primera divisió sortiria repetida constantment per totes les teles. El marcador hagés pogut ser d´escàndol si Joan Zaragoza, Carlos Tukay, dos d´Enric i un poste de Ramon, s´haguèssin concretat en gol.