ALCANAR 1 LA SENIA 2

FICHA DEL PARTIDO AQUI

Alineació: Kevin, Cristian, Xavi P, Èric, Dídac, Dani, Jordi S, Jordan, Ramon, Jordi G i Joan. Banqueta: Martí Vilar, Martí Vinyals, Morales, Pablo, Alexis i Queralt.
Gols: Jordi G i (pp).
Victòria importantíssima aconseguida pels seniencs al camp dels tercers classificats per consolidar-se al segon lloc a la classificació en els llocs de promoció. Els visitants s’han avançat al minut 6 després d’una bona centrada de Jordan al segon pal que Jordi G arribant per darrere ha afusellat per establir el 0-1. Minuts més tard l’Alcanar ha aconseguit l’empat en rematar una centrada però pic ha durat ja que amb una altra jugada semblant a la del primer gol senienc els visitants s’han tornat a avançar gràcies al gol en pròpia porta dels canareus. A la primera La Sénia ha disposat de tres clares ocasions més per avançar-se. Ja a la segona part, els seniencs han continuat tenint alguna ocasió per ampliar el marcador mentre els locals creaven perill però sense acabar de definir i el marcador ja no s’ha mogut