LA SENIA 3 RAPITENCA 1

FICHA DEL PARTIDO AQUI

Alineació: Kevin, Jordi S, Èric, Xavi P, Cristian, Dani, Martí Vinyals, Jordan, Ramón, Martí Vilar i Joan.

Gols: Xavi P, Ramón i Jordan.

A la primera part els seniencs han encarat el partit avançant-se amb un 2-0. El primer gol l’ha fet Xavi en transformar un penal cap al minut vint i, poc després, Ramón ha establert el 2-0 mitjançant un xut des de dins de l’àrea col·locat a la base del pal. Els rapitencs han disposat d’alguna ocasió per a retallar distàncies i els seniecs per ampliar el marcador. A la segona part els seniecs han sortit a pel tercer i no ha tardat gens en arribar, després d’una bona jugada Jordan fa un bon xut ras i creuat. A partir d’aquí poca historia més, el gol de la Rapitenca ha estat de llançament de falta i el marcador ja no s’ha mogut. A destacar la injusta expulsió per roja directa de Martí Vilar i la gran quantitat de targetes que va mostrar l’àrbitre a l’equip seniencs sense utilitzar un criteri igualitari per als dos equips.