miércoles, 30 de septiembre de 2009

AMPOSTA 5 LA SENIA 2

UNA PRIMERA PARTE DE FABULA

Entrenadors: David Mingorance i Albert Villarroya

JUGADORS: JAIRO, ORIOL, ROGER, JOEL, MIQUEL, RAUL, ENRIC, GABI, QUIM, MIRÓ I CAPI. TAMBÉ: MIHAI, JUAN, JUAN DIEGO, AITOR, PAU I JAUMEGOLS: 0-1 Capi (pen.); 0-2 Capi.DESTACAT: Capi.

De més a menys. Aquesta és la frase que resumiria el partit que avui a disputat La Sénia al camp de l’Amposta. L’enfrontament ha començat de manera inmillorable per als visitants ja que, gràcies als gols de Capi, s’ha posat amb dos gols de ventatja a meitats de la primera part. Llavors ha arribat un dels moments claus del partit, la lesió de Capi, ja que estava essent un malson per a la defensa local. A partir d’aquí, l’Amposta s’ha començat a fer amb el domini del partit i ha aconseguit escurçar la diferència a només un gol.
La segona part ha estat totalment diferent, de domini absolut per part de l’Amposta. L’equip visitant ha tingut moltes dificultats a l’hora de traure la pilota de les zones de perill, cosa que ha permés a l’Amposta gaudir de nombroses ocasions i marcar quatre gols més. En definitiva, victòria merescuda de l’Amposta, tot i que massa abultada per al que s’ha vist al camp. D’altra banda, cal destacar l’absurd arbitratge que ha hagut durant tot el partit. Poca personalitat i un error darrera l’altre. Una mostra del desconcert generat per la seva actuació, ha estat la gran ovació que ha rebut quan ha assenyalat un fora de joc claríssim a l’últim minut, després de no haver-ne assenyalat cap durant tot el partit.