Buscar este blog

domingo, 24 de mayo de 2009

LA SENIA O CAMBRILS 1

La Sénia 0 – EFV Cambrils 1

La Sénia: Chis, Sergi, Xavi Pomada, Jordi, Eric, Albert, Dani Forné, Joan, Jordan, Ferran i Martí (Tomàs, Didac, Xavi Garcia, Alex, Kevin)


Feia 6 mesos que els cadets de La Sénia no perdien a casa, i la veritat és que l’han venut molt cara. L’EFV Cambrils presenta uns números espectaculars en el seu grup: 118 gols a favor, 14 en contra i una sola derrota en tota la temporada.

Els seniencs han fet el partit que havien de fer davant un rival tan temible, i els han plantat cara en tot moment. La primera part ha estat totalment dominada pels locals amb almenys 3 ocasions clares que no han entrat.

En la segona part, en el minut 2, els visitants han aconseguit el seu gol, fet que lluny de desanimar els seniencs encara els ha esperonat a continuar amb el gran treball que feien. Això ha estat així fins que, cap als 20 minuts, la condició física superior dels visitants ha començat a fer-se clara. Tot i això les ganes dels groguets han fet que el resultat no es mogués, tot i que el Cambrils ha tingut ocasions.

En definitiva un partit que, menys pel resultat, ha pogut fer disfrutar als nombrosíssims espectadors que omplien les grades del municipal.

El dissabte que ve es jugarà la tornada en el camp de Cambrils. Partit que es preveu molt diferent i dur: es jugarà a les 12 del migdia, en un camp molt gran i on els del Baix Camp podran fer el seu joc habitual.

De tota manera, després del que s’ha vist en el camp de La Sénia els nostres cadets són capaços de qualsevol proesa.

ENHORABONA A TOTS!!!