domingo, 10 de mayo de 2009

LA SENIA 10 ASCO 2

: Joan Villarroya i Alfonso Lozano
JUGADORS: JAIRO, AITOR, CARLOS, IVAN CAPITAN, ROGER, JORDI ESCUBEDO, GERARD, FREDERIC, LLAVERIA, MIRÓ (capità) I JORGE.TAMBÉ VAN JUGAR: IU, JOSE JUAN, KIKE, ORIOL, GABRIEL, SERGI I QUIM.
GOLS: 1-0 Jorge; 2-0 Gerard; 3-0 Jordi Escubedo; 4-0 Jorge; 5-0 Gerard; 6-0 Carlos; 6-1; 7-1 Jose Juan; 8-1 Jose Juan; 9-1 Kike (penal); 9-2; 10-2 Quim.
JUGADOR DEL PARTIT: QUIM I LLAVERIA
.CRÒNICA: El partit s'ha posat molt a favor de La Sénia als primers minuts, arribant-se a la mitja part amb 6 a 1 al marcador. La Sénia feia bé la pressió en camp contrari i això provocava numeroses robades de pilota per a l'equip senienc.A la segona part, el partit ha transcorregut en igual situació. Avui han tingut molts minuts jugadors que sovint juguen menys i han descansat altres que porten molts minuts jugats. Al final del partit, 10 a 2. En línies generals, bon partit de tot l'equip. Destaquem a Quim per la seva qualitat mostrada a la banda, on ha realitzat jugades d'autèntic mèrit; i Llaveria, per la seva motivació i ganes en tot el partit.