Buscar este blog

sábado, 30 de mayo de 2009

CAMBRILS 3 LA SENIA 1

EFV Cambrils 3 – La Sénia 1

La Sénia: Chis, Sergi, Xavi Pomada, Jordi, Eric, Albert, Didac, Joan, Tomás, Alex i Martí.

GOL: Jordi


Finalment els cadets de La Sénia no han passat l’eliminatòria de promoció que va començar la setmana passada al Municipal de La Sénia. Recordem que el resultat havia estat de 0-1. Per tant els seniencs havien de remontar el gol en contra.

Les coses no es presentaven gens bé per als seniencs, ja que a l’hora de sortir al desplaçament cap a Cambrils només es presenten 11 jugadors per diversos motius. Així, amb 11 jugadors i contra un gran equip, com ja van demostrar en el partit d’anada, els seniencs emprenien un viatge amb la moral molt baixa.

El partit ha començat amb l’equip senienc molt ben situat damunt el camp, i es veia venir que no ho posarien gens fàcil a l’equip del Baix Camp. En una bona jugada i amb un gran xut, el Cambrils ha aconseguit avançar-se als 10 minuts. Però a partir de llavors els seniencs encara ho han fet millor, defensant molt bé i intentant sortir al contraatac. Finalment, en una pilota penjada a l’àrea els seniencs han aconseguit empatar el partit; amb certa incertesa, però, perquè el línier havia aixecat el banderí per fora de joc. El partit es posava molt bé, ja que amb un gol, els seniencs guanyaven l’eliminatòria.

S’ha arribat a la mitja part amb un empat molt esperançador. En la mitja part els seniencs han aprofitat per agafar energies i seguir demostrant el que són capaços de fer. En un parell d’ocasions, s’haguessin pogut avançar, però no hi ha hagut sort. Els seniencs seguien insistint, fins que l’arbitre ha pitat un penalt (que no comentarem) i ha facilitat el 2-1. A partir de llavors ja hi havia massa dificultats per treure algun resultat positiu. A les acaballes del partit els locals han aconseguit el 3-1, enganyós si tenim en compte el que han treballat els seniencs.

Al cap de pocs minuts el partit ha acabat i alguna llàgrima s’ha escapat. Ara bé, sobretot el que els ha de quedar als jugadors és la satisfacció de fer la feina ben feta i d’haver-se compromés fins al final.

Després del partit, retrobament amb la gent que ha acompanyat l’equip (que estaven molt orgullosos del que els groguets havien fet, tot i la derrota) i viatge de tornada amb molt cansament a les cames, però contents i satisfets per la lliçó de carácter que havien donat.


GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS HAN ACOMPANYAT I...

ENHORABONA ALS 11!!!