SANTA BARBARA 4 LA SENIA 2

LA SENIA : RAI, QUIM , MANU , XAVI POMADA , MARC FONOLLOSA , ISSAC, DIDAC, AITOR, RAUL GONZALEZ, JAVIER GARCIA , DIDAC ABELLA
BANQUILLO : JOAN MORALES , EDUARD CORBATON , ANDREI RODRIGUEZ , JONATAN DIAX , JULEN MARON , ALEXIS GARGALLO

RESULTADO INJUSTO

Resultat enganyós en el primer partit de la temporada. Els seniencs es presentàven en quadre degut  a les nombroses baixes que feien que quasi tota la banqueta fossin jugadors juvenils. Els locals van sortir amb molta força i arraconàven contínuament als seniencs dins la seva área. Però de mica en mica, i intentant jugar la pilota els visitants van anar creant una mica de perill, i fruit d´això van inaugurar el marcador al minut 12 mitjançant Raul. Als dos minuts els seniencs en una contra rapidíssima haguèssin pogut sentenciar en quedarse sol Didac Balada davant el porter que va rebutjar amb la punta dels dits una pilota que ja entrava.  Els locals que seguien jugant amb molta intensitat van poder empatar a la mitja hora amb una rematada al pal, i els seniencs encara van tindre un parell d´ocasions més.
A la segona part, els locals van intensificar la pressió i dominàven més el joc, però en una contra Raul hagués pogut fer el 0 a 2. A la jugada següent, hi va haver un cop de colze de Carlos Gilabert que va deixar estabornit a Xavi Pomada. Quan aquest estaba fora, els locals en un barull a l´àrea menuda van poder empatar al minut 55 mitjançant Abdelaziz. Una mica més tard es va produïr una jugada que va canviar la dinámica del partit. Manu rep una agressió d´un jugador local, i sense pensarse-ho es pren la justicia per la seva ma i deixa ko al jugador local. L´àrbitre no ho va veure i no va amonestar Manu, però el criteri i la ràbia amb que la gent i l´equip local va jugar fins al final van fer canviar el signe del partit. A falta de 15 minuts pel final, i en una gran jugada local, Carlos Gilabert feia el 2 a 1 en enganxar una bona volea des de la frontal de l´àrea rival. Però els seniencs no es van venor avall i van gaudir de dos bones ocasions per empatar, totes dos a peus de Raul. A falta de 5 minuts pel final Andreu va treure una falta que va rematar Xavi Pomada de cap per fer l´empat a 2. Però quan ja tothom pensaba que el resultat final seria aquest, a falta de 2 minuts una pilota a la frontal de l´àrea era aprofitada per Carlos Gilabert per fer el 3 a 2. I sense temps de reaccionar, i en una jugada defensiva mal jugada entre Xavi Pomada i Rai era aprofitada per Jefrey per fer el 4 a 2 final.