sábado, 14 de septiembre de 2013

LA SENIA 1 ALCANAR B 0

LA SENIA : RAI, QUIM , MARC FONOLLOSA, XAVIER POMADA , MANU , ISSAC, AITOR, JAVIER GARCIA, RAUL , PAU, DIDAC
BANQUILLO: DIDAC ABELLA, EDUARD , JONATAN , ANDREU, JULEN MARIN , MARCE.

Primers tres punts dels seniencs en el seu primer partit a casa de la temporada. El partit no va destacar per la seva vistositat, però si els locals haguèssin estat més encertats de cara a porta, s´haguèssin estalviat un part d´ensurts que van fer perillar la seva victoria. El partit va començar rodó quan al primer minut, i en una bona jugada per banda de Pau, era rematada a gol pel central dels canareus, fent l´1 a 0. Aquest infortuni va fer mella als visitants que van tenir uns minuts de desconcert, però que no van ser aprofitats pels seniencs, en un parell d´ocasions de Pau, quan tothom ja cantava gol. La resta de la primera part va transcòrrer en un domini total dels seniencs, però sense tenir gaires més ocasions de gol i cap remat dels visitants a porta. La segona part va començar de la mateixa manera, domini total dels seniencs però sense agobiar als visitants. Tot i així, els locals haguèssin pogut sentenciar en un pal de Aitor , un travesser de Pau i una pilota de Pau que va pasar fregant el pal. Això va fer que els visitants creguèssin en l´empat i van tenir a l´últim quart d´hora dues grans ocasions, en un pal i una errada a porta buida que va deixar glaçat als locals. La última gran oportunitat de canviar el marcador la va tenir el local Jonathan en errar un u contra u sol davant el porter en temps de descompte. El més important van ser els tres punts.