CORBERA 4 LA SENIA 3

LA SENIA . EDUARD, XAVI POMADA , MANU , DIDAC ABELLA, MARC FONOLLOSA,ISSAC, AITOR ,DIDAC BALADA  JAVIER GARCIA , RAUL GONZALEZ , PAU MUÑOZ,
BANQUILLO , ALEX SALES , RAIMON TOLOSA , JONATAN  DIAZ, ANDREU RORIGUEZ , JULEN MARIN
RESULTAT INJUST
 Resultat injust pels mèrits fets per dos equips durant el partit, ja que els locals van sortir massa beneficiats per l´arbitratge parcial del col.legiat. Els seniencs es presentàven a Corbera amb les baixes de Quim, lesionat, i la de Marce, al morir la seva àvia, però des del primer minut van sortir a pel partit. Mentre els seniencs intentàven jugar la pilota, els locals abusàven del joc dur i intens que els va marcar el seu entrenador per no deixar jugar a La Sénia, tot això amb la permissivitat del col.legiat que hagués hagut de treure alguna tarjeta més als locals, sobre tot per reiteració de faltes. Tot i això els seniencs es van avançar al marcador mitjançant Isaac al minut 17 en un fort xut des de fora de l´àrea. El partit es posava molt bé pels seniencs que dominàven el ritme del partit. Però a partir d´aquest gol, els locals van començar a avançar línees però sense crear massa perill, però ja van començar a protestar-ho tot, sobre tot per part de Fidel, que va fer que el col.legiat finalment xiulés un penal inexistent a favor dels locals per mans de Didac Abella en un rebot, sense intenció i roçant-li la pilota d´esquena, amb la corresponent targeta groga. El penal, però va ser parat per Eduard en una gran parada. Però el col.legiat al minut 29 no xiulava un clar fora de joc de Fidel, que empatava a 1. Al cap de cinc minuts, i en uns moments de desconexió dels visitants, era aprofitat per Ahmed per fer el 2 a 1 en un barull a dintre de l´àrea. Però els seniencs van reaccionar, i al minut 36 una gran pasada de Javi era aprofitada per Raul en una bonica vaselina. Quan tot semblava que s´arribaria amb aquest empat al descans, a falta de 2 minuts, una errada de xilena va fer que la pilota arribés a Fidel en clar fora de joc que feia el 3 a 2. En les protestes posteriors, Didac Abella veia la segona groga i era expulsat amb tota la segona part per davant. A la segona part, i amb deu els seniencs van sortit a donar-li la volta al partit, i van empatar mitjançant Pau en un falta executada magistralment pel costat de la defensa. Els locals van començar a patir per la victoria i van endurir més els joc, però l´àrbitre els ho va permetre quasi tot. I a falta de 10 minuts, en una falta inexistent a la frontal de l´àrea, el Corbera feia el definitiu 4 a 3 per part de Herrero en un cop de cap a la sortida de la falta. Però el pundonor dels seniencs els va fer tenir una última oportunitat per fer l´empat en un còrner que va ser rebutjat pel pal a l´últim minut de partit.