1. LA SENIA : RAI, PALLARES, DAVID GOMEZ , LITMI, VILARROYA, ALFONSO, CARLOS TUKAI, RAMON , ISSAC, PABLO, CHESCU
  1. BANQUILLO: DAMIAN, EDUARD, JORDAN QUEROL , XAVI POMADA , CRISTIAN, JORDAN GINER
  1. LOS MEJORES .PALLARES , ALFONSO, DAVID GOMEZ
  2.
    Partit per oblidar que no permet als locals aprofitar l´ensopegada del líder, i per tant, fa que s´esfumin les possibilitats d´ascens. Els locals van jugar un partit de pena contra un rival de la part baixa de la classificació, que es va limitar a aprofitar els errors dels locals per gunayar el partit, i que li permet conservar la categoria. La primera part no va tenir cap història, ja que ni locals ni visitants van xutar a porta. A la segona part, en el minut 10 una errada en defensa era aprofitada per Rossemberg per fer el 0 a 1. A partir d´aquest moment, els locals es van llençar a buscar l´empat, però amb un desordre que va permetre al cap de 10 minuts més, i en una contra, que el Deltrebre sentenciés el partit. Fins al final, atacs constants dels locals, però sense gaire perill per al Deltebre.

JESUS Y MARIA 3 LA SENIA 3

FICHA PARTIDO AQUI

OLIMPIC 1 LA SENIA 4

LA SENIA 2 ASCO 3

Alineació: Kevin, Cristian, Èric, Xavi P, Dídac, Dani, Jordi S, Jordi G, Jordan, Martí Vilar i Joan. Banqueta: Ferran, Martí Vinyals, Ramon, Morales i Pablo.

Gols: Èric i Jordi.

Gran partit dels seniencs contra els líders del grup. Al minut 5, Èric inaugurava el marcador després d’incorporar-se a rematar un corner. Dos minuts més tard l’Ascó empatava gràcies a un desafortunat gol en pròpia porta d’Èric. Els locals dominaven i tenien ocasions clares de gol, fins a cinc u contra u amb el porter s’han fallat, però han estat els visitants els que han marcat en un gol amb clar fora de joc que l’àrbitre no va veure com tampoc va veure unes clares mans del porter visitant fora de l’àrea que hagués suposat l’expulsió. Ja l’últim minut de la primera part l’Ascó s’ha quedat amb 10. A la segona part La Sénia ha sortit a per l’empat, que no ha  arribat fins al minut 67 amb un golas de Jordi Sanz. L’empat, però, duraria deu minuts ja que l’Ascó es tornava a avançar amb un gol de corner. A partir d’aquí els seniecs s’han abocat a l’atac però sense fortuna. Així doncs, gran actitud de l’equip que ha donat una lliçó a l’Ascó i que no ha merescut en cap moment perdre.

LA SENIA 5 AMPOSTA 1

sábado, 21 de abril de 2012

LA SENIA 3 GODALL 1

QUEDAN OPCIONES PARA EL ASCENSO

LA SENIA, RAI , PALLARES , MARCE , LITMI, PACHA , ALFONSO, JORDAN , RAMON , CARLOS TUKAI, PABLO , CHESCU
BANQUILLO, DAMIAN , EDUARD , DAVID , ISSAC, VILARROYA , JORDAN QUEROL , ENRIC
GOLES . PABLO GIRONA , ALFONSO, JORDAN GINER
LOS MEJORES. CHESCU , PALLARES, ALFONSO

Mal partit dels seniencs, en el pitjor partit que s´ha vist aquesta any al municipal de La Sénia, contra un rival que jo no té res a fer, i que va contagiar amb el seu joc als locals, i que permet als seniencs apropar-se al líder. El partit va començar amb domini senienc, però sense crear cap mena de perill a la porteria visitant, fins que al minut 17, un xut de Rai era tocata amb el cap per Chescu, que habilitava a Pablo per fer l´1 a 0. Però quan semblava que els locals anirien a sentenciar el partit, al minut 25 el Godall treu una falta, i Robert s´avança a Rai, en una mala sortida, per establir l´empat. La Sénia, seguia dominant però sense criteri, i al minut 37 en la única jugada elaborada del partit, Alfonso feia una vaselina al porter visitant, fent el 2 a 1. Quan semblava que s´arribaria al descans amb aquest marcador, i a la sortida d´un còrner, Jordan feia de cap el 3 a 1 definitiu. La segona part encara va ser més dolenta, i on només cal destacar les expulsions locals de Marce i Pacha, i la del visitant Ibeas.

FICHA DEL PARTIDO AQUI

OLIMPIC 0 LA SENIA 2

Alineació: Kevin, Morales, Martí Vinyals, Xavi, Cristian, Jordi S, Jordi G, Jordan, Ramon, Alexis i Martí Vilar. Banqueta: Dani, Pablo i Guzman.
Gols: Cristian i Jordan.
La Sénia sense fer un bon partit s’ha endut els tres punts gracies a dos gols a la recta final del partit. A la primera part els seniencs no han fet cap xut entre els tres Pals i la ocasió més clara ha estat un xut al travesser de Ramon. Els locals, per la seua part, s’han acostat amb més perill però sense acabar de definir. La segona part ha estat calcada a la primera en quan a joc peròel primer xut a porta dels seniencs ha servit per a avançar-se, gol de Cristian mitjançant un xut creuat. A partir d’aquí els locals han apretat i han tingut ocasions per empatar, però finalment els seniecs han sentenciat al minut 90 amb un gol de Jordan.

LA SENIA 1 TORTOSA 2

ROQUETENC 1 LA SENIA 4

AMPOLLA 2 LA SENIA 7

domingo, 15 de abril de 2012

VILALBA 2 LA SENIA 0

LA AFICION DEL VILABA NO DEJARON RESPIRAR AL EQUIPO SENIENC

LA SENIA . RAI, PALLARES , FELIX , MARCE, LITMI, ALFONSO, JORDAN , RAMON , DAMIAN , ENRIC, CHESCU.
BANQUILLO, DAVID GOMEZ , EDUARD, PABLO, PACHA , ISSAC, CARLOS TUKAI.
LOS MEJORES CHESCU, ALFONSO, MARCE

Nova derrota i mal partit dels seniencs, en un camp molt on l´antiesportivitat i l´ambient hostil vers els contrincants fa que quasi ningú hagi guanyat. El foro vent va marcar la primera part del partit, a favor dels locals, que es van abocar cap a la porteria senienca fins que al quart d´hora en una contra s´avançàven al marcador. A partit d´aquí, La Sénia es va espavilar una mica i va intentar arribar a la porteria contraria, però els locals van començar un joc d´antiesportivitat continu, intentant confundir a l´àrbitre en agressions, provocant als jugadors visitants, amagant pilotes, i quan les treien eren dolentes, a part d´un constant insult als jugadors i membres de l´equip tècnic, per part del seu entrenador, el delegat i la banqueta local, per no dir res del públic. Amb aquest ambient l´àrbitre es va deixar portar, i en una tangana que va durar deu minuts, ja a la segona part, expulsava a un jugador local. Llavors l´ambient es va caldejar més, ja no es va jugar a res, i al final en una altra contra Abdul feia el 2 a 0 final. Lamentar, a més el poc saber guanyar dels locals, esperant als jugadors seniencs per part de l´entrenador local a la sortida del vestuari, a fi de continuar buscant sarau.

EBRE ESCOLA LA SENIA

EBRE ESCOLA 3 LA SENIA 0

Alineació: Kevin, Morales, Xavi, Èric, Dídac, Jordi S, Jordi G, Dani, Jordan, Martí Vilar i Joan. Banqueta: Martí Vinyals, Pablo, Marc Guzman, Ramon i Alexis.
La primera part ha estat més dominada pels seniecs, tant en possessió de pilota com territorialment, i això ha permès gaudir de bones ocasions per a marcar però en canvi han estat els locals els que s’han avançat en l’única ocasió que han tingut. La segona part ha estat nefasta on La Sénia no ha sabut reaccionar i l’Ebre Escola ha aconseguit el segon gol de penal per unes mans dintre de l’àrea. Ja a l’últim minut s’encaixava el definitiu 3-0.

AMPOSTA 1 LA SENIA 3

domingo, 1 de abril de 2012

LA SENIA 1 PERELLO 2

DEMASIADOS NERVIOS , SE ESCAPARON  TRES PUNTOS DE ORO

LA SENIA : EDUARD, PALLARES , FELIX, MARCE, LITMI, ALFONSO, DAVID GOMEZ, RAMON , ISSAC, CHESCU, JOAN ZARAGOZA.

BANQUILLO: DAMIAN , RAI, PABLO , VILARROYA , PACHA , XAVI POMADA.

LOS MEJORES :  CHESCU, ALFONSO, ISSAC

GOLES : ALFONSO

Tercera derrota dels locals i segona a casa en el que va de temporada, que fa que es perdi el tren del primer lloc. El partit va començar amb domini local, que va tenir un parell d´arribades en perill per fer el primer gol, però no van encertar, en una de Chescu, i una de Joan Zaragoza. Però al minut 13 una falta tonta  proa del còrner era aprofitada pel Perelló per avançar-se al marcador. El xut de Tudela va tocar a la barrera desviant la pilota que va entrar per la escuadra encara que Eduard la va tocar. A partir d´aquest moment, els nervis es van apoderar dels locals, i més amb la lesió de Litmi en una entrada molt brusca, que el va fer anar a l´hospital, i que no va merèixer tarjeta per part de l´àrbitre, molt malament en tot el partit. Entre el mal joc local i els despropòstis arbitrals, el partit, encara que dominat pels seniencs, anava cap a jugar poc i anar passant el temps, fins que al minut 40, una altra falta a la frontal de l´àrea, era aprofitada per Tudela per fer el 0 a 2. A la segona part, els locals van sortir amb molta ràbia, i Alfonso feia l´1 a 2 als cinc minuts. A partir, d´aquest moment, l´àrbitre es va erigir en protagonista, ja que no va saber tallar la pèrdua continua de temps dels visitants, que va fer que no es jugués pràcticament res a la segona meitat, i no va afegir res al final. Amb tot aquest panorama, els nervis es van apoderar dels locals, que es quedàven en deu per vermella directa a Villarroya en protestar una errada arbitral. A falta de 10 minuts, Ramón va rematar un cop de cap al pal, i en agafar el rebuig i quan estava a punt d´empatar, el porter li va fer penal, però l´àrbitre no el va voler xiular. D´aquí fins al final, ja no es va jugar res, i es va acabar el partit amb la derrota local