LA SENIA 3 ALCANAR 1

RAPITENCA 1 LA SENIA 4

Alineació: Cristian S, Dídac, Èric, Xavi P, Jordi S, Dani, Jordi G, Jordan, Ramon, Martí Vilar i Joan. Banqueta: Martí Vinyals, Pablo i Morales.

Gols: Joan 2 i Martí.

Els seniencs han fet tota la feina a la primera part on s’han imposat per 3-0. Amb 0-0 l’Alcanar ha gaudit de l’única ocasió clara que han disposat a la primera part, però Cristian ha resolt bé. Joan feia el primer en una jugada personal i poc després Martí feia el segon, un xut fort creuat a passada de Joan. Cap al minut 40 ha arribat el tercer, obra de Joan que ha encarat al porter i ha afusellat. Encara abans de la segona part s’ha pogut fer el 4-0 però Joan no ha definit bé. A la segona part els seniecs han sortit relaxats i fruit d’aquesta relaxació els visitants han fet el que seria el definitiu 3-1. Tot i així els seniecs han tingut ocasions per sentenciar mentre que els canareus només han gaudit d’una ocasió clara treta sota pals per Xavi P. Els últims minuts no han deixat cap jugada destacable.

sábado, 24 de marzo de 2012

GANDESA 2 LA SENIA 3

Alineació: Kevin, Dídac, Martí Vinyals, Xavi P, Cristian, Dani, Ramon, Jordan, Lleixà, Martí Vilar i Joan. Banqueta: Alexis, Pablo, Morales i Jonathan.
Gols: Martí Vilar, Joan i pp
Primera jornada de la lligueta d’ascens al camp del Gandesa, els campions del grup 13 de juvenils de primera divisió, on els seniecs es presentaven amb baixes importants de jugadors de tercer any i, com a conseqüència, han hagut de recórrer als cadets Lleixà i Jonathan. La Sénia, a la primera part, s’ha mostrat un equip molt seriós i amb les idees clares. Amb 0-0 els visitants s’han acostat amb perill a la porteria amb jugades de Joan i amb un travesser de Xavi P en la rematada d’un corner. El 0-1 ha estat de Martí que per velocitat ha superat a la defensa local i ha definit col·locant la pilota a la base del pal en un u contra u amb el porter. Mentre els seniecs sortien amb perill al contraatac el Gandesa només ha disposat d’una ocasió clara a la primera part. Cap al minut 40, Joan feia el 0-2 en superar a la defensa i definir a la sortida del porter.
 Al començament de la segona part les coses es posaven en contra ja que l’equip local ha fet el 1-2 en possible fora de joc i s’ha posat dins del partit. Pocs minuts després l’àrbitre ha deixat l’equip senienc en 9 jugadors amb dos targetes directes molt rigoroses, al porter Kevin per una falta al davanter estava escorat i d’esquena a la porteria, i a Cristian per aplaudir. Martí Vilar s’ha posat de porter i ràpidament ha arribat l’empat a 2-2 quan faltava més de mig hora per acabar el partit, cosa que feia pensar que el Gandesa acabaria guanyant. La Sénia s’ha defensat molt bé davant un rival abocat a l’atac que a mesura que passaven els minuts es posava nerviós ja que no trobava la forma de desfer l’empat. Tot i així els visitants han tingut oportunitats per a marcar, però el premi del gran desgast físic ha arribat al minut 90 gràcies a una bona jugada de Joan que centra i un defensa es fa gol en pròpia porteria. Victòria èpica aconseguida a un camp molt difícil. FELICITATS A TOT L’EQUIP!!!!!!!!!!!!

LA SENIA 1 AMPOSTA 0

FICHA PARTIDO

JESUS CATALONIA 0 LA SENIA 3

LA BOMBA , EL PORTERO RAI , MARCO DOS GOLAZOS

LA SENIA . : EDUARD, PALLARES, FELIX , LIMI, PACHA , MARCE, VILARROYA, RAMON , ISSAC, PABLO, ENRIC.

BANQUILLO:  CHESCU, DAMIAN , RAI, ALFONSO,

LOS MEJORES . RAI, RAMON , EDUARD

GOLES : RAI (2) CHESCU (1)

Mal partit el jugat entre dos equips que juguen a diferents coses, uns per mantenir-se a dalt a la classificació i els locals per evitar el descens. La Sénia es presentava en un equip de circumstàncies, amb moltes baixes, i dels possibles canvis només Damian com a jugador de camp i Rai com a porter suplent, a part estaven Alfonso i Chescu amb molèsties que aconsellàven no jugar. Però a pesar del mal partit, La Sénia hagués pogut marcar cinc gols a la primera part en cinc mà a mà amb el porter, tres d´Enric, un de Ramón i un d´Isaac. També cal destacar una gran aturada d´Eduard en l´única oportunitat clara del Jesús. A la segona part, domini de La Sénia, en alguna ocasió, i espera del Jesús per contraatacar amb dues bones ocasions ben aturades per Eduard. Al minut 85 i amb 0 a 0, Plàcid decideix jugarsela donant entrada a Rai com a davanter centre, i Chescu per la banda. Al minut (86), en una falta penjada a l´àrea, Rai es desfà de tres defensas que l´agafàven i feia el 0 a 1. En aquest moment, els locals van embojir, i es van quedar amb nou jugadors  per dues expulsions, una per insultar a l´àrbitre, i l´altra per una dura entrada. Al minut 90, en una jugada per banda, Rai rematava el 0 a 2 de cap avançant-se a la defensa local, i al descompte, Chescu encara porta i és derribat a l´àrea, el corresponent penal és marcat per Chescu per posar el 0 a 3 definitiu.

MASDENVERGE 2 LA SENIA 11

ULDECONA 2 LA SENIA 2

domingo, 18 de marzo de 2012

LA SENIA 2 CORBERA 1

TERCER PARTIDO GANANDO IN EXTREMIS

LA SENIA : EDUARD, PALLARES , FELIX , LITMI., PACHA , DAMIA , RAMON , CARLOS TUKAI, JOAN ZARGOZA, CHESCU

BANQUILLO , PABLO , RAI, MARCE , XABI POMADA , ENRIC , VILARROTA , JORDAN QUEROL

LOS MEJORES.  EDUARD , ENRIC , FELIX
GOLES . JOAN ZARAGOZA, ISSAC

Partit guanyat pels seniencs en dos gols als primer i darrers minuts, en un mal partit, que li permet mantenerse en els llocs capdavanters de la classificació, davant un conjunt que es jugava el descens de categoria. Els locals van sortir amb molta força, i als 20 segons, Joan Zaragoza inaugurava el marcador. En els primers 10 minuts, La Sénia hagués pogut fer algun gol més, i semblava            que seria un partit facil. Però a partir del minut 10, els locals van baixar la tensió, i els visitants s´ho van començar a creure, fina que al minut 35, en un xut llunyà des d´uns 40 metres, empataven el partit. A la segona part, tot seguia igual, i fins i tot, Eduard treia el segon gol del Corbera en una gran intervenció. El partit va canviar quan els locals van fer tres  canvis de cop, i amb l´entrada de Marce, Enric i Villarroya, les ocasions i el domini ja va ser totalment senienc, fins que a tres minuts del final, en una jugada de Chescu per banda, entre Isaac, el porter visitant i un defensa van fer el gol de la victòria local, que encara va tenir una altra oportunitat al descompte, però errada per Chescu.

LA SENIA 13 JESUS CATALONIA 5

ESCOLA DELTA 5 LA SENIA 1

sábado, 17 de marzo de 2012

LA SENIA 2 JESUS Y MARIA 0

Alineació: Kevin, Cristian, Jordi S, Xavi P, Dídac, Dani, Jordi G, Jordan, Martí Vilar, Alexis i Joan. Banqueta: Ramon, Morales i Pablo.

Gols: Martí i Dídac.

Últim partit de lliga abans d’iniciar la lligueta de promoció en victòria seniencs davant el quart classificat. A la primera part els seniencs van estar molt ben posicionats al camp i es van avançar 1-0 amb un gol de Martí des de fora de l’àrea, a més el partit es va posar de cara degut a l’expulsió per doble groga d’un jugador dels visitants. A la segona part els seniencs es van relaxar i el Jesús y Maria va tindre alguna ocasió clara per empatar el partit però que va desaprofitar. Arran de l’expulsió de dos jugadors dels visitants amb roja directa a la mateixa jugada, els locals van fer el definitiu 2-0 tot i no fer un gran joc. Al minut 75 l’àrbitre va xiular el final del partit degut a un altra expulsió per vermella directa d’un jugador visitant.

LA SENIA 2 RAPITENCA 4

PERELLO 4 LA SENIA 6

domingo, 11 de marzo de 2012

AMETLLA 4 LA SENIA 1

ALDEANA 0 LA SENIA 0

22 JORNADAS SIN PERDER EN CAMPO CONTRARIO

LA SENIA , EDUARD , PALLARES , FELIX , POMADA , LITMI , PABLO, JORDI TOLOSA , RAMON , ISSAC , CARLOS , CHESCU

SALIERON , DAMIA , CARLOS ZARAGOZA , JOAN ZARAGOZA, PACHA
LOS MEJORES , JOAN ZARAGOZA , RAMON , JORDI TOLOSA

Partit trabat, molt disputat i poc vistós, sense cap ocasió clara de gol per tots dos bandos, el disputat entre dos dels equips que estaven en millor forma de la competició. La Sénia es presentav al camp de l´Aldeana en segon lloc i intentant mantenir aquesta posició en front a un rival que feia dotze setmanes que no perdia. Aquest fet va fer que es respectèssin molt tots dos rivals, i el joc es va disputar al mig del camp. A la primera part, la iniciativa va correspondre més a l´Aldeana, però amb alguna contra dels seniencs, però que no van inquietar la porteria local. A la segona part, La Sénia va sortir més decidida a per la victòria, i cal destacar un xut de Chescu alt, i una jugada de Jordi Tolosà, aturada en última instancia pel porter local, com a jugades més destacades. Resultat just.

domingo, 4 de marzo de 2012

LA SENIA 8 SANTA BARBARA 5

LA SENIA 3 AMETLLA 2

PARTIDAZZZZZZZZZZZZZZZZZZO

LA SENIA : RAI ,, FELIX , PALLARES , POMADA, ISSAC , ALFONSO , MARCE , RAMON ISSAC , CHESCU, CARLOS TUKAI ,
BANQUILLO : DAMIAN , KEVIN , PABLO, VILARROYA , CARLOS QUEROL , JOAN ZARAGOZA, PACHA.
LOS MEJORES : RAI, CHESCU, JOAN  ZARAGOZA
GOLES :CHESC-2 JOAN ZARAGOZA

Partidàs jugat al municipal de La Sénia entre dos dels millors equips de la categoria junt a l´Ampolla. Gran ambient a les grades on el suport dels aficionats locals, com no s´havia vist en molts anys, va portar als seniencs a guanyar un partit d´infart, que li val per superar als caleros a la classificació guanyant el goal-average.
El partit va començar amb domini altern dels dos conjunts i ja es veia que tots dos anàven a per la victòria. Al minut 22 una gran jugada de Ramon per banda la va aprofitar Chescu per marcar el primer gol del partit. A partit d´aquest moment, l´Ametlla es va abocar a fer l´empat, i això hi van aprofitar els locals en una contra ben finalitzada per Chescu per fer el doa a zero al minut 42. A la segona part, l´Ametlla va sortit en molta força per donar-li la volta al partit, i quasi ho van aconseguir, per la seva empenta i per l´ajuda de l´àrbitre que li va venir gran el partit i tot ho xiulava en contra dels locals. En una falta a la frontal de l´àrea, marcava el primer gol l´Ametlla, que hagués pogut empatar en un penal molt rigurós que només va veure la col.legiada, però que Rai en una gran intervenció va parar. Al cap de cinc minuts, l´Ametlla va empatar en una falta que li fan al porter local a l`àrea menuda, i un jugador visitant remata a plaer. Quan semblava que tot acabaria en 2 a 2, La Sénia va tenir dues oportunitats claríssimes al temps de descompte, la primera per Pablo que va enviar la pilota als núvols, i la segona per part de Joan Zaragoza que donava la victòria als locals i desfermava la euforia entre els jugadors i els aficionats locals.

ULLDECONA 1 LA SENIA 3

sábado, 3 de marzo de 2012

LA SENIA 7 PERELLO 1

Alineació: Kevin, Cristian, Martí Vinyals, Èric, Dídac, Dani, Jordi S, Jordan, Pablo, Joan i Martí Vilar. Banqueta: Cristian S, Xavi P, Morales, Alexis i Ramon.
Gols: Martí Vilar 2 , Joan 2, Jordan 2 i Cristian.
Victòria davant un rival que es va presentar amb deu efectius per així assegurar el segon lloc a la classificació i poder disputar el play off d’ascens a preferent. A la primera part ja es va decidir tot amb un clar 6-0. A la segona part els seniencs es van relaxar i fruit d’aquesta relaxació el Perelló ho va aprofitar per a marcar el seu únic gol mentre els locals van tancar el marcador mitjançant Jordan.