LA SENIA . RAI, PALLARES, FELIX , XAVI POMADA , PACHA , JORDAN , JORDI TOLOSA , RAMON , ISSAC , JOAN ZARAGOZA , CARLOS TUKAI
BANQUILLO..DAMIAN ,KEVIN ,PABLO , CARLOS QUEROL , JOAN VILARROYA , JOAN GARCIA

GOLES , JORDI TOLOSA , JORDAN , JOAN ZARAGOZA
LOS MEJORES , JOAN ZARAGOZA, XAVI POMADA.

Sortida en tromba de La Sénia, que als set minuts ja guanyava per 2 a 0 en dues rematades de cap de Jordi Tolosà i Jordan. La resta de la primera part va seguir amb domini de La Sénia, amb vàries ocasions per ampliar l´avantatge, però sense tenir cap problema al darrera. A la segona part, l´equip local va sortit adormit, pensant que ja estava tot fet, i va deixar la iniciativa al Tivenys que va poder reduïr la diferència en més d´una ocasió. Però en una contra ben portada per Pablo i Joan Zaragoza, acabava en el 3 a 0 marcat per aquest últim. Al final una falta visitant amb un errada del porter local permitia als visitants reduïr distàncies. Cal destacar el partit dels juvenils Xavi Pomada, Joan Zaragoza i Xavi Garcia, i lamentar l´espectacle final provocat per un seguidor local i on tota la plantilla del Tivenys es va afegir provocant una tangana fora del camp lamentable.