LA SENIA : RAI, FELIX , PALLARES , XAVI POMADA , DAMIAN , RAMON , JORDI TOLOSA , CARLÑOS TUKAI, ISSAC , CARLOS QUEROL , JOAN ZARAGOZA.

BANQUILLO .: ERIC, EDUARD , JORDI SANZ , JOAN VILARROYA , PABLO , ERIC .

GOLES . jordi tolosa, ramon

LOS MEJORES : RAMON, JOAN ZARAGOZA, PALLARES

Excel.lent i disputat partit entre dos equips situats a la part alta de la taula, però destacar sobre tot el partit dels locals que l´afrontàven amb vuit baixes del primer equip, i amb quatre jugadors juvenils. El partit va començar molt equilibrat encara que les oportunitats més clares van ser per part visitant, amb una gran aturada de Rai a peus d´un dels germans Enciso. A partit d´aquesta jugada una serie de còrners seguits de La Sénia veia com Jordi Tolosà rematava a gol un d´ells al minut 17. Acte seguit el Pinell va acosar contínuament l´àrea senienca i va disposar fins a quatre ocasions clares de gol, un d´elles amb dos pals seguits. En una contre Joan Zaragoza és derribat a l`àrea quan anava a rematar sol,  però el penal va ser fallat per Carlos Querol, amb una gran aturada del porter visitant. A la segona part, el domini va ser altern, però a mida que avançava la segona part La Sénia va dominar més el partit i va disposar de vàries ocasions per enxamplar el marcador. Finalment al minut 80, en una jugada molt ben trenada per La Sénia, Ramon xutava a l´esquadra des de fora l’àrea, firmant el 2 a 0 definitiu. D´aquí fins al final La Sénia hagués pogut ampliar el resultat en ocasions de Joan Zaragoza, Carlos Tukay i Enric.