LA SENIA 7 ULLDECONA 1

FICHA DEL PARTIDO AQUI

del mensajeAlineació: Kevin, Dídac, Èric, Xavi, Cristian, Dani, Jordi S, Jordan, Martí Vilar, Jordi G, i Joan. Banqueta: Martí Vinyals, Ramón, Alexis, Pablo i Morales.
Gols: Martí 2, Joan 2, Jordi G, Jordan i Cristian.
La Sénia s’ha imposat de forma contundent en el derbi contra l’Ulldecona. A la primera part els locals els locals ja han sentenciat el partit amb un clar 4-0. Després de fallar varies ocasions clares de gol, Martí Vilar ha fet el primer en rematar una bona jugada de banda. Poc després han arribat el segon i el tercer, un obra de Jordi G en una bona jugada personal i l’altre de Jordan en un fort xut des de dins de l’àrea. Al descompte de la primera part ha arribat el quart de Joan en aprofitar un embolic dins de l’àrea després d’un córner. A la segona part els seniencs han sortit amb la mentalitat d’ampliar el marcador i creaven jugades clares de gol contínuament. Joan tornava a marcar per a fer el cinquè i poc després Martí feia el sisè en un u contra u. L’últim gol senienc l’ha aconseguit Cristian en una jugada que s’ha incorporat a l’atac. Ja als últims minuts l’Ulldecona ha aconseguit fer el gol de l’honor en un llançament de falta per l’escaire.