sábado, 14 de enero de 2012

ASCO 4 LA SENIA 2

FICHA DEL PARTIDO AQUI

Alineació: Kevin, Cristian G, Èric, Xavi, Dídac, Dani, Jordi S, Martí Vilar, Jordi G, Jordan i Joan. Banqueta: Cristian S, Ramón, Martí Vinyals, Morales, Alexis i Pablo.
Inici de tanteig de partit entre els dos equips on no ha agut cap oportunitat clara de gol als primers minuts. A mitjans de la primera part l’Ascó s’ha avançat després d’aprofitar una errada del porter visitant. A partir d’aquí els seniecs han apretat més a la porteria contraria però sense encertar a l’hora de definir i a l’últim minut de la primera part l’Ascó feia el 2-0 en rematar un córner amb el cap. A la segona part els seniecs han sortit a pressionar a dalt i han tancat a l’Ascó al seu propi camp. Fruit d’aquesta pressió i després de desaprofitar vàries ocasions de gol ha arribat el 2-1, gol de Joan a plaer. Els seniecs han continuat acostant-se amb perill a la porteria dels locals però no han aconseguit empatar i l’Ascó ha tornat a ampliar distàncies en aprofitar un mal posicionament dels jugadors de La Sénia. Minuts més tard Joan retallava distàncies un altra vegada fent el 3-2, però ràpidament l’Ascó sentenciava per fer el definitiu 4-2.