domingo, 8 de mayo de 2011

RAPITENCA 0 LA SENIA 7

U.E. RAPITENCA “D” 0 : Rubén, Erick, Roy, Xavier, Diego, Cristian, Jordi. També van jugar: Josep, Joan, Raul, Aleix, Cassià, Francesc.

C.F. LA SÉNIA 7 : Joan, Fèlix, Dani, Oscar, Roger, Ferran, Gerard. També van jugar: Jordi, Neus.

Gols: 0-1 Roger (5‘), 0-2 Ferran (19’), 0-3 Ferran (25’), 0-4 Oscar (35’), 0-5 Oscar (37‘),0-6 Ferran (40‘), 0-7 Dani (42‘).

Parcials Quarts: 0-1 / 0-2 / 0-4 / 0-0

Incidències: Àrbitre: Karim Mansouri

CRÒNICA:

La Sénia domina tot el partit i en cap moment perilla la victòria. Els seniencs mostrant un gran joc en diferents moments del partit golegen la Rapitenca D, que encara no coneix la victòria a la fase d’ascens. El groguets agafaven avantatge mitjançant Roger al primer quart. Ferran al segon quart feia dos gols més, un desprès d’una gran jugada col·lectiva i l’altre desprès d’un gran slalom des de la seva àrea fins a l’àrea contraria.

Al descans s’arribava amb una còmode avantatge pels seniencs que van rematar en un espectacular tercer quart amb 4 gols més, l’últim el de Dani per a treure’s el barret. L’últim quart els seniencs baixaren el ritme però tot i així tingueren alguna oportunitat més.

La setmana que ve ens visita un Santa Barbara en ratxa.