LA SENIA 6 EBRE ESCOLA 1

DESPRÈS DE PASQUA LA SÉNIA TORNA AMB FORÇA.

C.F. LA SÉNIA  Joan, Marc, Sergiu, Oscar, Ferran, Jordi, Gerard. També van jugar: Madalin, Félix, Stefi, Roger.

EBRE Jordi, Ivan, Aleix, Roc, Aaron, Alonso, Miguel. També van jugar: Marco, Hassan, Francesc, Alex, Omar.

Gols: 1-0 Oscar (8‘), 2-0 Oscar (25’), 3-0 Oscar (29’), 3-1 Miguel (34’), 4-1 Marc (35’), 5-1 Oscar (51’), 6-1 Sergiu (60’
Parcials Quarts: 1-0 / 2-0/ 1-1 / 2-1
Incidències: Àrbitre: Andres Paez Brines.

La Sénia torna amb forces i amb un gran joc desprès de la parada de Pasqua. Els nois groguets, dirigits magistralment pel seu delegat Jesús en absència del seu tècnic, encaraven el 1r quart amb molta igualtat, potser amb domini de l’Ebre Escola però va ser Oscar qui des del seu camp impactava magistralment una falta que no podia fer res el porter tortosí.

Al 2n quart, mateixa tònica que al primer quart, però novament Oscar agafant un rebot a l’àrea contraria en una jugada lluitada per Madalin feia el segon. Poc desprès Oscar tornava a fer de les seves i des de la frontal de l’àrea col·locava la pilota a l’escaire en un llançament directe de falta.

S’arribava a la mitja part amb un avantatge dels seniencs, però Jesús sabia que l’Ebre Escola apretaria i aniria a pel partit modifica el sistema tàctic llevant el davanter centre i reforçant la defensa per a sortir a la contra amb la velocitat de Ferran i Gerard a les bandes. L’Ebre escola retalla distàncies però al minut següent Marc engalta un fort xut que ha acabat en gol. A partir d’aquest moment els groguets s’han fet amos i senyores del partit.

A l’últim quart les coses continuarien igual, domini dels seniencs que han fet dos gols més, un altre d’Oscar, que completava el seu poker de gols, i a l’últim minut de partit Sergiu rematava un córner al fons de la xarxa.

Gran partit vist per part dels dos equips, destacar l'entrega, lluita i sacrifici dels groguets.