martes, 17 de mayo de 2011

LA SENIA 4 SANTA BARBARA 3

C.F. LA SÉNIA 4: Joan, Marc, Gerard, Oscar, Ferran, Roger, Madalin. També van jugar: Jordi, Dani, Juan, Neus.

SANTA BÀRBARA 3: Didac, Constantin, Josep, Miquel, Enric, Aleix, Jordi. També van jugar: Ferran, Tàrrega, Victor,.

Gols: 0-1 Constantin (3‘), 0-2 Enric (16’), 1-2 Ferran (25’), 2-2 Ferran (36’), 2-3 Jordi (46’), 3-3 Ferran (57’), 4-3 Ferran (60’),

Parcials Quarts: 0-1 /1-1 / 1-0 / 2-1

Incidències: Àrbitre: Petrica Sorin Ivascu

CRÒNICA:

La Sénia aconsegueix la victòria a l’últim minut del partit desprès d’un gran partit viscut al municipal senienc.

Els planers s’avançaven dos cops al marcador desprès d’un quart i mig regalat pel seniencs. A partir de la meitat del segon quart, els nois de Pau Garcia començaven a fer el joc que els ha portat a la part alta de la classificació. Ferran retallava distàncies desprès d’un centro xut que el mateix porter s’introduïa a la xarxa. Al tercer quart, els seniencs van sortir més espavilats i Ferran, l’heroi del partit, aconseguia empatar el partit. Afrontàvem l’últim quart amb les màximes opcions els dos conjunts i van ser els blau-grana qui desfeien l’avantatge al 1r minut de l’últim període. Els seniencs van seguir apretant però no els sortien les coses, i les cames ja no funcionaven, però va ser el cor i l’esperit guanyador dels jugadors qui van lluitar fins al final per aconseguir la victòria. A falta de 3 minuts per al final Ferran, feia el 3-3, i quan tot s’emblava que així s’acabaria, Ferran un altre cop, feia embogir els aficionats seniencs presents al camp.

Gran partit viscut entre els dos equips, però Ferran és mol Ferran...