ROSELL 2`PLATGES ALCOSSEBRE

DIEGO; JUANJO, FELIPE, ALEIX, PALLARES; MARC, JOFRE, ISAAC, ALEIX R., ALIN i XESCU.

També han jugat: RAUL,IGNASI, ORIOL i QUIM

Gols: CHESCU, FELIPE

Bon partit del Rossell que no s’ha pogut endur els tres punts davant la seva afició al primer partit de lliga.

El resultat just haguera sigut una victòria local per totes les oportunitats de gol que han tingut.

En la primera part ha dominat l’equip local

El primer gol ha sigut obra de Felipe gracies a una jugada assajada.

Al cap d’uns minuts ha arribat el gol de l’empat visitant. Dos minuts més tard ha arribat el 2-1 gol de Xescu, desprès d’una molt bona jugada col·lectiva.

Amb el 2-1 s’haguera pogut sentenciar el partit ja que s’han tingut moltes ocasions clares de gol.

La segona part ha estat marcada per l’expulsió als primers minuts de Xescu. Amb un home menys el Rossell ha intentat fer el tercer, però desprès d’una jugada embolicada dins de l’àrea local ha arribat el gol de l’empat visitant.
Amb un home menys i amb el resultat amb empat el Rossell ha continuat atacant però no ha tingut sort de cara a porta.