sábado, 25 de septiembre de 2010

ATMELLA 2 LA SENIA 0

LA SENIA :Eduard, Joel, Èric, Oriol, Xavi Pomada, Dani, Robert, Pablo, Joan, Jordan i Martí. Banqueta: Xavi Garcia, Didac i Cristian.

Partit disputat amb vent, on els seniencs no han sabut aprofitar que jugaven amb el vent a favor la primera part. Han començat dominant i han tingut alguna arribada amb un cert perill, pareixia que podrien; però, a mesura que passaven els minuts, s'han anat difuminant. Al final de la primera part, un penal innecessari ha donat avantatge als locals. A la segona part, els locals s'han dedicat a veure-les venir i els visitants no han posat les ganes suficients: a penes han guanyat cap duel individual i poques pilotes en disputa. No han cregut en la remuntada. Per acabar-ho d'arreglar, una falta inexistent donada per l'arbitre que a més ha permès que els locals l'ha traguessen ràpid a dos metres del lloc del que s'hauria d'haver sacat, ha acabat amb un segon penal a favor del locals i amb el 2-0 definitiu. Ni l'expulsió amb roja directa per agressió del local Enzo (s'ho hauria de fer mirar, i el seu entrenador també, perquè ha pegat a un rival estant la pilota fora del camp) ha donat opcions als seniencs, que han continuat perdent la batalla del mig del camp.