LA SENIA 2 ALDEANA 1

LA SÉNIA 2 – Aldeana 1

La Sénia: Chis, Sergi, Xavi Pomada, Jordi, Eric, Albert, Dani Forné, Joan, Jordan, Ferran i Martí (Kevin, Tomàs, Alex, Xavi Garcia i Didac)

GOLS: Martí i Eric.

Partit en què la única cosa positiva que es pot extreure ha estat el resultat i els tres punts que comporta, de cara al final de lliga tan disputat. Els seniencs han sortit poc convençuts del que són capaços de fer i l’Aldeana no ha donat mai cap pilota per perduda. La Sénia en la primera part només han fet un gol i l’àrbitre n’ha anulat un altre per un suposat fora de joc. Amb el resultat d’1-0 s’ha arribat al descans.

Les coses no han canviat en la segona part i l’Aldeana cada vegada veia més opcions d’esgarrapar algun punt, sobretot quan ha aconseguit empatar. A mitjans de la segona part Eric ha aconseguit el seu primer gol aquesta temporada, que ha donat la victòria als seniencs. D’aquí al final els jugadors de l’Aldeana han posat el joc i els seniencs es defensaven de forma desordenada, però el gol de l’empat no ha arribat.

Partit per oblidar, sobretot tenint en compte el dificilíssim partit de la setmana que ve al camp de l’Amposta. Molt més hauran de fer els groguets per esgarrapar algun punt.