LA SENIA 1 ALCANAR 0

SE SUFRIO

La Sénia: Kevin, Didac , Xavi Pomada, Jordi, Sergi, Albert, Dani Forné, Joan, Jordan, Ferran i Martí (Chis, Tomàs, Alex, Eric, Xavi Garcia i Dani Cula)

GOL: Martí

Partit on el millor ha estat el resultat. L’Alcanar ha arribat a La Sénia amb la intenció de no rebre gols i esperar els errors en defensa dels local. Així ho demostrava la seva disposició táctica. Es preveia que seria un partit de paciència en atac i de molta concentració en defensa.

La primera part va acabar 0-0 i el joc es va desenvolupar gairebé tot el temps en camp dels canareus. En la segona part, als cinc minuts, Martí aconseguia marcar. El partit no va canviar, fins als darrers minuts que els canareus van començar a atacar, encara que amb poc perill. En definitiva, els locals no van saber atacar la gran acumulació de defenses de l’equip contrari.