sábado, 18 de abril de 2009

JESUS CATALONIA 2 LA SENIA 7

IMPARABLES

JUGADORS: JOSÉ JUAN, ENRIC, CARLOS, RAÜL, ROGER, JORDI ESCUBEDO, FREDERIC, GERARD, QUIM (capità), JORGE I IVAN CAPITÁN.TAMBÉ HAN JUGAT: ORIOL, PAU TOMÀS, GABRIEL, SERGI, JOAN, KIKE I ERIC.GOLS: 0-1 Jorge, 0-2 Jorge, 0-3 Carlos, 0-4 Gerard, 0-5 Ivan Capitán, 0-6 Gerard, 1-6, 1-7 Sergi, 2-7.Jugador del partit: L'EQUIP (també gran partit de Raül i Sergi).
CRÒNICA: El partit ha començat una hora i mitja més tard del que tocava, ja que ha caigut molta aigua al terreny de joc a causa de la pluja.La primera meitat ha començat amb uns primers deu minuts molt bons de La Sénia, que ha marcat tres gols ràpidament. L'equip senienc mostrava concentració defensiva i robava la pilota molt amunt, de manera que enraconava a l'equip del Jesús al seu camp tota la primera part. Abans del descans s'aconseguien dos gols més.Amb 0 a 5 al marcador, La Sénia, a l'igual que al primer temps, ha jugat la pilota pel terra, combinant la majoria de vegades al primer i segon toc, aconseguint crear el futbol més bonic en el que portem de temporada. Al final del partit, 2-7.Hem de destacar que avui ha debutat com a porter l'habitualment jugador de camp Quim Juan Cid.